Viktor je na svom Instagram profilu podelio fotografiju iz Majamija i pokazao kako njegov brat, Filip i on uživaju u odmoru.

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović zajedno sa porodicom uživao je na odmoru u Majamiju. 

Foto: E-Stok

 

Viktor je sada na Instagram profilu podelio fotografiju sa svojim bratom Filipom Živojinovićem i pokazao kako provode vreme kada su zajedno. 

Njih dvojica su pozirali ispred jedne kuće u Majaminu, a na pomenutoj slici vidimo da Filip puši cigaretu, a Viktor pokazuje nešto rukom. 

Foto: Instagram printscreen

 

Ceo prizor odaje utisak kao da je scena iz filma, a mnogi komentarišu da se ne zna ko je bolji frajer od njih dvojice.


Tanja Savić napravila drastičnu promenu! Podelila fotografiju sa 11 godina mlađim dečkom i odmah se pohvalila (FOTO)

sledeća vest

Vesti

Ljudi nisu svesni ovih grešaka koje prave! Otac Predrag o glavnim razlozima zbog kojih pucaju brakovi! Đukić Dejanović: Novi Pravilnik štiti nastavnike! Iz Unije prosvetnih radnika složni! Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Parafraziraću čuvenu izreku – „Ko o čemu k…a Đilas o poštenju“. Nasilnik Dragan Đilas je 23.2.2024. dao skarednu izjavu: „Danas je otkriven nož kod učenika osmog razreda u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. U istoj školi gde se prošlog maja desilo ubistvo velikog broja dece, što pokazuje da se ništa u Srbiji posle tragedije nije promenilo.

Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Politika

Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević danas je sa ministrom za evropske integracije i međunarodnu saradnju u Vladi RS Zlatanom Klokićem obišao štandove sa turističkom ponudom Republike Srpske na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Dvojicu ministara ugostio je direktor Predstavništva RS u Srbiji Mlađan Cicović.

Ana Brnabić: U Kragujevcu započinjemo izgradnju prvog Inovacionog distrikta, jedinog u ovom delu Evrope

Originalni tekst