Nakon čak tri spektakla suprug poznate pevačice kolabirao

Filipu Živojinoviću naglo se slošilo nakon koncerta njegove supruge Aleksandre Prijović u novosadskom „Spensu“ u nedelju uveče, saznaje Informer.

Foto: ATA Images

 

Prema rečima izvora sa mesta zbivanja, Aleksandra je bila završila koncert, publika je počela da izlazi, a Filip i ona su krenuli ka automobilu kada je Živojinoviću pozlilo:

– Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert i Filip i ona su u pratnji obezbeđenje krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom. Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo – kazao je izvor iz hale „Spens“ za Informer.

Foto: Zoran Sinko

 

Kako bismo proverili informaciju i saznali da li je suprug Aleksnadre Prijović dobro, kontaktirali smo je za komentar, ali ni Filip ni ona nisu želeli da govore na ovu temu.

Kako smo nezvanično saznali, Filipu se zdravstveno stanje ubrzo stabilizovalo, a navodno sve je posledica napornog rada na organizaciji velikog broja koncerata, posebno poslednjih u Novom Sadu.

Go stomak, kožnjak... Dara se utegla i pokazala kakva je mačka! Zapalila

sledeća vest

Originalni tekst