Pevačica odlučila da se posavetuje sa vidovnjakinjom

Popularna pevačica Sandra Afrika izgleda nema rešenje za svoje probleme jer je objavila snimak na kojem je ona dok sedi kod vračare. Očajna Sandra na snimku se hvata za glavu dok joj vidovita baka gleda u karte.

Foto: Dva jelena

 

S obzirom na to da je Sandra sama objavila snimak, sva je prilika da je vračaru posetila samo za potrebe snimanja spota, a da li i u stvarnom životu koristi usluge vračare, nije poznato.

Inače, Sandra se nedavno požalila da mnogo novca troši na svakodnevni život zbog čega nikako da skupi za stan:

– Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Istina je da iznajmljujem stan i dalje. Živim kao podstanar i plaćam stan oko hiljadu eura. U nekom narednom periodu ću kupiti stan jer me svi kritikuju zbog toga. Prosto vodim neki život koji košta, ulaganje u spotove i pesme nije uopšte jeftino. Album izlazi za mesec dana najviše – kazala je Sandra kojoj ljubav trenutno nije u fokusu:

– Nisam zaljubljena, generalno ne dajem drugu šansu ali se dešavalo. Sa svojim bivšima sam stvarno okej, eto vidite primer na Mikiši. Ja radim, on uživa. Mi smo samo nastavili saradnju zato što smo odličan tandem i ne treba to da uništimo – kazala je ona.  

Živi kao podstanar, ali je

sledeća vest

Originalni tekst