Pevačica uputila poruku koleginici, otkrila da je imala teške trenutke

Dragana Mirković održala je dva spektakularna koncerta u Beogradu 16. i 17. februara, a njena publika uživala je u dva najduža nastupa proslavljene pevačice ikada. Brojne kolege uputile su joj čestitke, a sada se oglasila i Ana Bekuta koja je Dragani iskazala poštovanje prema njenoj višedecenijskoj karijeri: 

Foto: Foto: Damir Dervišagić

 

– Draga moja Gago, u poslednjih 40 godina bila si najbolja na sceni i izvan nje. Samo ti znaš kroz kakva si iskušenja prolazila i koliko ti je hrabrosti trebalo da ostaneš iznad površine. Čestitam ti od srca na protekle četiri decenije, na tvojim pesmama, na koncertima, na tvojoj ljubavi s publikom i tvojoj ženskoj snazi koja te održala na samom vrhu. Čestitam ti na tvojoj skladnoj porodici, ali i na ljubavi koji imaš prema potpuno nepoznatoj deci koja te vole i slušaju. Nadam se da ćemo skupa da slavimo pola veka tvoje karijere. Ti zaslužuješ sve najbolje i najlepše od Srbije i čitavog sveta – napisala je Bekuta uz fotografiju sa Draganom.

https://informer.rs/dzet-set/estrada/876854/ragana-mirkovic-odevne-kombinacije

Inače, Ana je samo godinu dana posle Dragane ušla u muzičke vode, a njih dve oduvek su se družile i bile u odličnim odnosima. 


Slobina žena očajna, ne može da mu nađe odelo za svadbu! Radanović se ženi i želi samo jednu stvar da obuče

sledeća vest

Originalni tekst