Na repertoaru se ove nedelje nalazi sledeći novi naslovi:

„Godzila x Kong: Novo carstvo“ – Epska bitka se nastavlja! Filmski Monsterverse studija Legendary donosi eksplozivni okršaj između Godzile i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta, izazivajući njihovo vlastito postojanje – i naše. „Godzila x Kong: Novo carstvo“ dublje istražuje istoriju ovih titana i njihovog porekla, kao i tajne Otoka lobanja i dalje, otkrivajući mitološku bitku koja je pomogla oblikovati ova izvanredna bića i zauvek ih povezala sa čovečanstvom.

Trejler: https://youtu.be/2hwPUDAVPzI

„Artur kralj“ – Tokom deset dana i 435 milja, neraskidiva veza se stvara između profesionalnog avanturističkog trkača Majkla Lajta (Mark Volberg) i uličnog psa saputnika koji dobija ime Artur. Film prati Lajta, koji očajnički želi poslednju šansu za pobedu i koji ubeđuje sponzora da podrži njega i tim sportista (Simu Liu, Natali Emanuel i Ali Saliman) na Svetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici. I dok je tim gurnut do svojih najviših granica izdržljivosti, Artur na potpuno drugačiji način pokazuje šta pobeda, odanost i prijateljstvo zaista znače.

Trejler: https://youtu.be/Dbkv669Y7xQ

  „Dečak i čaplja“ – Iz legendarnog Studija Ghibli i Oscarom® nagrađenog reditelja Hajaoa Mijazakija (Spirited Away) dolazi nova fantastična avantura hvaljena od strane kritičara. Nakon što je tokom rata izgubio majku, mladi Mahito odlazi na porodično imanje na selu. Tamo ga niz tajanstvenih događaja vodi do osamljene i drevne kule u kojoj živi nestašna siva čaplja. Kad Mahitova maćeha nestane, on sledi sivu čaplju i kreće na epsko putovanje sa čapljom kao vodičem. Mahito mora da otkrije tajne ovoga sveta i istinu o sebi.

Trejler: https://youtu.be/t5khm-VjEu4

 „Majčinski instikt“ – S oskarovkama Džesikom Čestin i En Hatavej u glavnim ulogama, “Majčinski instinkt” je uznemirujući psihološki triler o dve najbolje prijateljice i komšinice, Alis i Selin, čiji su savršeni životi u predgrađu 60-ih uništeni tragičnom nesrećom s jednim od njihove dece. Film je nastao prema istoimenom bestseler romanu Barbare Abel (Derriere la haine). Alis i Selin žive tradicionalnim načinom života s uspešnim muževima i sinovima istog uzrasta. Savršeni životni sklad iznenada je narušen nakon tragične nesreće. Pratimo Alis i Selin dok njihove porodične veze postepeno potkopavaju osećaji krivice i paranoja, od kojih se razvijaju sumnje koje otkrivaju mračnu stranu majčinske ljubavi.

Trejler: https://youtu.be/w4JiARASniE

 „Za danas toliko“ – Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima. Naizgled obični letnji dani postaju neobični. Zaljubljeni u život, oni uzdižu realnost iznad tla, rasterujući tamne oblake vedrinom.

Trejler: https://youtu.be/EFA08sM3EXQ

U četvrtak, 28. aprila, u 20 časova u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu biće održana specijalna projekcija filma „Artur kralj“. Najsrećnije posetioce očekuju pokloni iznenađenja. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Ušće Shopping Center bioskopa, kao i putem sajta i aplikacije Cineplexx.rs.

U sredu, 3. aprila, u 20 časova očekuje vas Horror night događaj povodom filma „Prvo predskazanje“ u Cineplexx bioskopima. Sve članove Cineplexx bonus kluba koji posete Horror night događaj očekuje dodatnih 1000 bodova. U glumačkoj postavi filma pored Bila Naja, brazilske glumice Sonje Brage i mlade Neli Tajger Fri na setu filma rediteljke Arkaše Stivenson našla se i glumica iz naše zemlje, Milena Božić.U istom terminu u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu biće održana premijera ovog naslova. Za sve prisutne pripremili smo piće dobrodošlice i postere, kao i poklone iznenađenja za najsrećnije.

Kada mlada Amerikanka bude poslata u Rim kako bi započela život u službi crkve, ona nailazi na tamu pod kojom dovodi u sumnju sopstvenu veru i otkriva zastrašujuću zaveru koja teži rađanju otelovljenja zla.

U sredu, 3. aprila, u 18.30 časova u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu očekuje vas uživo podkast Generacijski jazz. Ovo je platforma koja omogućava da se generacije čuju, razumeju i povežu. Predstavnici različitih generacija iz javne sfere deliće svoje stavove, iskustva i perspektive na važne životne teme. Bez obzira na tzv. generacijski jaz ili različita poimanja, mi verujemo da je u našoj raznolikosti snaga koja može da unapredi društvo. Ovog puta imaćete priliku da čujete zanimljive priče Nele Mihajlović i Mione Marković. Ne propustite priliku da čujete neverovatna iskustva, kao i da učestvujete u razgovoru. Pridružite se Generacijskom Jazzu, u kom i razlike plešu u istom ritmu! Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Ušće Shopping Center bioskopa.

Originalni tekst