Rada Manojlović je stekla veliku popularnost tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, ali nikada nije zaboravila svoje selo odakle je.

Rada Manojlović je odrasla u selu Četerežu, u Braničevskom okrugu. Njena porodica je tamo sagradila dom, gde su svi zajedno živeli.

Meštani sela imaju samo reči hvale za Manojloviće, a sada su otkrili i šta su joj savetovali.

Naime, kako su komšije rekle, govorili su Radi da ne gradi novu kuću u dvorištu njenih roditelja, jer postoje priče da je na tom mestu pre mnogo godina bila močvara u kojoj se udavila žena sa malim detetom.

Foto: ATAIMAGES

 

– Manojlovići su časna i poštena porodica, za njih u selu nema niko ništa loše da kaže. Vidim da nema sreće u ljubavi, ima ona godina i znam da njen otac jedva čeka da se ona uda i da rodi dete. Ni sestra joj nema muškarca i baš velika šteta. Da vam kažem, ja sam čula priče, to celo selo zna da je na tom mestu gde im je kuća pre 100 godina, bila velika močvara. Tu se udavila jedna mlada žena sa muškim detetom i zato kažu da celo selo bije prokletstvo zbog toga.

– Kažu da proklestvo kači samo žensku stranu, jer se mlada žena udavila. Ja sam poznavala i Radinu majku koja je bila izuzetna žena, velika tuga je bila u selu kad se ona razbolela i kad je preminula.

sledeća vest

Originalni tekst