Aneli je pokušala da prebaci krivicu na Janjuša, koji joj je žestoko odgovorio.

Za vreme emisije „Pitanja gledalaca“, Aneli Ahmić je ponovo potkačila svog bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša

Naime, Ahmićevu su osudili što je za vreme praznika imala intimne odnose sa Janjušem, a ona je besomučno pokušala sebe da opravda i svali krivicu na nekadašnjeg košarkaša. 

Foto: Youtube printcreen

 

– Što ste se trudili da ispoštujete praznik kada je u rijalitiju to teoretski nemoguće? – glasilo je pitanje.

– Moja porodica to više poštuje od mene svakako, ali ja sam se trudila koliko mogu da ispratim sve. Oni su meni rekli pre nego što sam ušla da nemam nikakav odnos, a ja sam rekla da ću to ispoštovati. Oni su mi poslali onda čestitiku i rekli mi da se malo kontrolišem, pokušala sam to da ispoštujem – kazala je Aneli.

Foto: Youtube printcreen

 

– Post nije samo sudržavanje od hrane i pića i da se suzdržavaš od odnosa, nego i neke druge stvari. Ovde je malo teže ispoštovati sve, jer to uključuje da se čovek suzdrži i od nekih misli i ostalo – dodao je Đedović.

– Kada je Sita poslala čestitku, on je rekao da nećemo imati odnose, a onda nakon toga smo imali. Nije trebalo to da priča, ako već tako nije mislio – kazala je Aneli.

Foto: Youtube printcreen

 

– Druže, pa nije se samo meni pri*ebalo. Kada se mazimo, naravno da se stvori želja da budeš intiman sa dragom osobom – istakao je Janjuš.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nije znala gde se nalazi, pa zamucala: Marija Šerifović se zbunila na pitanje o Džejli Ramović

sledeća vest

Originalni tekst