Didi Džej otvorila vrata svog srca i doma, otkrivajući kako proslavlja najradosniji hrišćanski praznik.

Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, otkrila je kako proslavlja najradosniji hrišćanski praznik, ali i to koliko njena mezimica uživa u običajima koji ga krase. Kako kaže, dekoracija joj već uveliko „drži“ pažnju, pa se zato poznata mama trudi da porodični dom maksimalno ukrasi za ovakve prilike.

Foto: Privatna arhiva

 

Ono što možemo primetiti jeste da je Didi Džej, pored standarnih vaskršnjih ukrasa, rešila da iskoristi kolekciju svojih luksuznih torbi i time napravi jedno remek delo. Ona je svoju vrednu tašnu stavila kao dekoraciju za Vaskrs. 

Popularna torba marke „hermes“ je iz limitirane serije i košta 105.875 evra.

Foto: printscreen

 

Šta za vas predstavlja Vaskrs?

– Vaskrs za mene predstavlja najradosni hrišćanski praznik i zaista se uvek radujem tom prazniku, kao i farbanju jaja i dekorisanju kuće. Moja ćerka ima skoro 4 godine i zajedno volimo i da farbamo jaja i da ukrašavamo dom.

Kako provodite vreme za najradosniji hrišćanski praznik? Farbate li jaja vi ili neko umesto vas?

– Uvek sam se trudila da mi u kući farbamo jaja. Moja ćerka sada puno učestvuje u tome i zaista se osete ta praznična i porodična atmosfera. Trudimo se da svake godine bude nešto novo i drugačije od prethodne. Kao što ste od mene i navikli, volim da za Vaskrs napravim zasta jedan bajkovit prizor od kuće, kada god neko uđe da se oseća kao da živi neku Vaskršnju priču.

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

Da li se poštuje tradicija i da li imate nešto svoje unutar porodice što radite na Vaskrs?

– Tradiciju poštujemo, naravno. Mislim da se svaki praznik pa i Vaskrs treba da se provede u krugu porodice. Treba da bude bogata trpeza, da svi porodično budemo zajedno, da se družimo u toku celog dana. Mi i mimo praznika provodimo dosta vremena zajedno kao porodica, ali za Vaskrs volimo da se svi zajedno okupimo kako rodbina sa moje strane tako i sa strane mog supruga.

Šta priželjkujete da vam se ostvari do sledećeg Vaskrsa?

– Ono što ja priželjkujem do sledećeg Vaskrsa je svakako Gremi nagrada. Ja ću narednih godinu dana vredno raditi na tome i na mojoj muzici i zaista se nadam da će moja sledeća pesma postići svetsku slavu. Ta pesma će biti moj ulaz u svet. Ameriku sam već osvojila, ali tu se ne zaustavljam i novom pesmom zaista planiram da osvojim ceo svet.

Foto: Miloš Rafailović

 

Da li imate poruku za svoje fanove i sve koji slave Vaskrs?

Naravno! Želim vam da provedete divno vreme sa svojim najdražima, da se prepustite radosti praznika i da se setite važnosti ljubavi i zajedništva. Hristos Voskrese!

Karleuša u ulozi modnog sudije urnisala koleginice! Bez milosti prema Zorici i Dari:

sledeća vest

Originalni tekst