Kako su mediji juče saznali, Slavica Ćukteraš i njen bivši suprug Vlada Avramović, su u sudskom procesu jer on želi da dobije starateljstvo nad ćerkom.

Vest da su Slavica i Vlada na sudu, odjeknula je u javnosti, a i sama pevačica se oglasila i otkrila detalje. Naime, bivši fudbaler tvrdi kako je pevačica nemarna majka, te je odlučio da sve to iznese pred sud i da joj oduzme starateljstvo.

Kako saznaju domaći mediji, Avramov tvrdi da je pevačica „nemarna majka“, te je odlučio da svoje tvrdnje iznese i na sudu.

– Prolazim kroz pravu torturu, pokušava na sve moguće načine da mi oduzme starateljstvo i da me predstavi kao nepodobnu majku. Ja ne želim da mi oduzme neko dete i odvede u inostranstvo – rekla je Slavica Ćukteraš za „Blic“. 

Inače, pevačica je već neko vreme u ljubavi sa Vladimirom Aćićem, a Slavica ga je i predstavila javnosti i pokazala kako on izgleda. Sudeći po zajedničkim fotografijama, pevačica pored njega uživa punim plućima. 

Foto: printscreen/Instagram

 

– Da, jeste teško u današnje vreme pronaći muškarca… Ali, nije nemoguće! Ako želite da pronađete pravog muškarca, kao što sam ja našla… Sanela, hvala ti! – rekla je Slavica jednom prilikom obraćajući se prijateljici koja ju je očigledno upoznala sa Vladimirom.

Foto: printscreen instagram

 

Slavica i Vladimir prvenstveno su bili prijatelji, družili se i izlazili zajedno, da bi vremenom njihovo prijateljstvo preraslo u ljubav, a on radi kao di-džej.

Podsetimo, Slavicu Ćukteraš je 2013. godine poznanik upoznao sa Vladom Avramovim, koji je bio u našoj reprezentaciji. To je bio romantičan period njenog života – na Maldivima je dobila prsten, venčala se tajno 2016. godine, a malo potom je na svet došla i njihova ćerkica Viktorija.

sledeća vest

Hronika

Stanje povređenih u stravičnoj nesreći u Leskovcu: Povređena šest tinejdžera

Hronika

Stanje povređenih u stravičnoj nesreći u Leskovcu: Povređena šest tinejdžera

U stravičnoj saobraćajnon nezgodi koja se dogodila u Leskovcu, kada je kobi sleteo sa puta, povređeno je devet osoba od kojih je pet tinejdžera. Povređeni su: V.Ć. (51), M.Ć. (19), M.S. (18), A.S.(20), L.S. (19), M.S. (19), L.Ć. (17), A.S. (14), R.S. (46)

Srbin i Nemac pokušali da opljačkaju Skinuo pločice sa jakni, pa pokušao da pobegne iz radnje: Uhapšen Srbin u Italiji Bežao policijskoj poteri, pa se zabio u autobus: Vozač iz Srbije uhapšen kod devojke u Berlinu Izboden i pretučen starac u Beogradu! Hitno prevezen u Urgentni centar

Originalni tekst