Zadrugari su tokom jučerašnjeg dana dobili pisma za Vaskrs, a jedno je najviše pažnje privuklo.

Darko Tanasijević je prozvao Miljanu Kulić i uručio joj čestitke i poklone koji su stigli za nju. Ona je naglas pročitala pismo od porodice, podrške, ali je jedno najveću pažnju privuklo.

Za Miljanu je stigla čestitka od lekara i medicinskih sestara koji su joj se borili za život nakon operacije želuca.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ova podrška MIljani je mnogo značila, te im se obratila da je dovedu do prvog mesta. 

– Miksi, vole te i podržavaju svi lekari iz Nemačke i Kliničkog u Nišu, Urgentnom u Beogradu, vode te do pobede! Carice, samo se smej, smej i smej – glasila je poruka, koja je dirnula Miljanu u srce. 

– Utisci, pa ja redovno viđam svog sina, volim ga najviše na svetu, zbog njega sam ovde, borim se zbog njega. Volim vas najviše na svetu, moju podršku, širom sveta, znam da će paketi stići kasnije, znam da će pokloni stići kasnije! Mnogi bi voleli da uprljam ruke njima, to šta mi izgovaraju, to je monstruozno! Ničiji više stajlig neću komentarisati! Ne mogu sada da se setim, izvini za sve ono što sam priredila juče na Vasrks, ono što sam sebi dopustila, ne mogu da oprostim sebi, Bog neka mi oprosti što nisam uspela da obuzdam svoj bes, ali ovo je rijaliti, napolju poštujem, idem u crkvu! Dovedite me do trona, do prvog mesta, jer to zaslužujem! – poručila je Miljana, nakon što je pročitala sva pisma. 

Hrpa lekova po podu i smeće na sve strane: Ana Nikolić podigla sve četiri uvis, dok on ručka, skandalozni snimak ugledao svetlost dana

sledeća vest

Originalni tekst