Majka Teodore Džehverović progovorila je o pevačicinoj hitnoj operaciji!

Pevačica Teodora Džehverović operisana je 6. januara zbog ciste koja joj je pukla na jajniku.

Goca Džehverović, pevačicina majka, se ovim povodom oglasila i otkrila kako se njena naslednica oseća:

– Dobro je. Leži kod kuće, odmara. Tu sam pored nje, negujem je, brinem o njoj. Baš sad pričamo o tome… Tužna je, jer se to desilo na Badnje veče, pa nije uspela da se pričesti. Reko, hvala Bogu samo da je dobro. Možda je trebalo tako da bude – kaže Goca za Telegraf.rs.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Teodora je objavila sliku iz bolničkog kreveta i objasnila šta joj se dogodilo i zbog čega je morala da bude operisana.

Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da mi bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo – započela je Teodora, a onda dodala da se sada oseća bolje:

Foto: Printscreen/Instagram

 

Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem.


TV

Duboka država i zamaskirani Vatikan žele egzekuciju pravoslavlja! Koljači Srba Tači i Kurti su zapravo katolici?! (VIDEO) Dnevnik televizije Informer! Aleksandar Vučić čestitao Dodiku Dan Republike Srpske! (VIDEO) Sandulović položio cveće na grob teroriste Adema Jašarija! Šešelj: Njegov postupak bio je plaćen! (VIDEO)

Live TV

Sandulović položio cveće na grob teroriste Adema Jašarija! Šešelj: Njegov postupak bio je plaćen! (VIDEO)

Nije jasno kako je polaganje venaca na bilo čiji grob, izazivanje verske, rasne i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, a pogotovo kada se radi o kompleksu gde je sahranjeno 50 članova porodice Jašari, među kojima je 13 dece i 12 žena. U tom sukobu, u martu 1998. ubijena su i dva srpska policajca – ovako glasi deo teksta na portalu Nova.rs u kojem pravdaju postupak opozicionara Nikole Sandulovića da položi cveće na grob teroriste Jašarija. Na ovu temu razgovaramo u „Info jutru“ sa predsednikom SRS-a Vojislavom Šešeljem.

Specijalna emisija televizije Informer: Sećanje na Krvavi Božić i masakr nad Srbima u Kravici! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst