Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Aleks Nikolić zatrudnela je nakon izlaska iz „Zadruge 6“ sa Filipom Carem, ali nisu uspeli da sačuvaju svoju romansu.

Aleks i Car su više puta raskidali i mirili se, a Nikolićeva, koja je u osmom mesecu trudnoće, otkrila je u kakvom je trenutno odnosu sa Filipom.

U odličnom smo odnosu, dogovaramo se oko svega i zaista nemamo nikakvih problema – istakla je Aleksandra.

Foto: ATA Images

 

Aleksandra je otkrila i da li postoji mogućnost da se pomiri sa Filipom.

– „Nikad ne reci nikad kad smo u pitanju ti i ja“ – našalila se Aleksandra.

Podsetimo, pobednica „Zadruge“ je nedavno otkrila sa kakvim se zdravstvenim problemom bori.

Zamolila bih ljude koji me podržavaju da mi ne šalju apsolutno ništa vezano za neke druge osobe iz sveta rijalitija jer me zaista ništa ne zanima. Kao što znate na Tiktoku više nisam, odmaram se od svega. Zbog stresnog života i prevelikog pritiska javnosti nažalost dobila sam hipotireozu i terapiju koju ću verovatno jako dugo piti – saopštila je Nikolićeva i dodala:

Tako da me zaista ništa od toga ne interesuje. Isključivo lepe stvari dolaze u obzir. Čuvajte sebe i volite sebe i svoje zdravlje stavite na prvo mesto.


Generalštab odmah reagovao: Lepoj Breni je pre 27 godina Vojska Jugoslavije zabranila spot, evo zbog čega

sledeća vest

Sport

Tuga! Umrla legenda atletike! Stanković zagrmeo! Hoću pakao!

Fudbal

Stanković zagrmeo! Hoću pakao!

Trener fudbalera Ferencvaroša, Dejan Stanković (50), nakon poraza njegovog tima od Olimpijakosa veruje da njegova ekipa može do osmine finala Lige konferencija i poziva navijače da im budu vetar u leđa.

Da li Partizan potcenjuje protivnike? Anđušić je jasan! (VIDEO)

Partizan

Da li Partizan potcenjuje protivnike? Anđušić je jasan! (VIDEO)

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pobedom nad apsolutnim autsajderom Hercegovcem iz Gajdobre, rezultatom 92: 67, ali su se namučili u prvom poluvremenu da slome otpor protivnika. Večeras od 21.00 (Arena 1 premijum) igraju protiv Vojvodine i opet su favoriti, a Danilo Anđušić otkriva da li crno-beli potcenjuju protivnike.

Pioli ne može da prežali Sergeja, pa i u junaku Milana vidi Srbina! Liči na njega, fantastičan je! Skandal! Američka zvezda uhapšena zbog pokušaja ubistva!

Originalni tekst