Glumica Lidija Vukićević je otkrila da se neguje od tinejdžerkih dana, ali da je ipak otišla na tretman koji pospešuje rad kolagena.

Često se spekuliše da li je otišla pod nož zarad izgleda, ali Lidija kaže da je išla samo na tretmane, te da je potpuno prirodna.

Foto: Privatna arhiva

 

Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga, genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom – otkrila je Lidija i dodala da je, mimo te korekcije, sve ostalo prirodno:

Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke. Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba.


sledeća vest

Originalni tekst