Istaknuti dramski umetnik i upravnik Narodnog poziriša ne sumnja u svoj brak sa lepom Gordanom, ni posle četiri decenije života pod istim krovom.

Svetislav Bule Goncić izgovorio je sudbonosno „da“ supruzi Gordani pre skoro 40 godina, ali se uvek rado seća perioda upoznavanja sa lepom dramaturškinjom, inače zaposlenom u Kulturnom centru Beograda. 

Bule i Gordana važe za jedan od najskladnijih parova, a glumac je svojevremeno pričao o njihovom odnosu. Kako je tada za magazin Stori istakao, nikada nije ni pomislio na razvod.

– Gordana i ja smo 40 godina u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom.

Goncićev brak odoleo je svim izazovima, a čak i u teškim trenucima, bračni partneri o razvodu nisu razmišljali.

– Ne verujem da ću u starosti poblesaviti i rasturiti brak zato što moja žena nosi crveni džemper koji ja mrzim. Mada nikad se ne zna, nije brak nešto što je dato od početka sveta, već je vrsta dogovora i konstrukcije. Moj za sada funkcioniše, tako da ne nameravam da ga rasturam. U potpunosti sam posvećen supruzi i ćerkama Isidori i Aleksandri.

sledeća vest

Originalni tekst