LEGENDARNI Nemac Boris Beker bio je iznenađeni partijom koju je Novak Đoković prikazao u polufinalu Australijan opena gde ga je savladao Janik Siner.

ОВО БАШ БРИНЕ! Бивши тренер Новака Ђоковића изненађен оним што је видео код Србина

FOTO: Tanjug/AP

– Nisam iznenađen da je Janik pobedio, ali jesam načinom na koji je to učinio. Zapravo je morao da pobedi u trećem setu. Simpatični Južni Tirolac je već kucao na vrata prošle godine i sada je porastao. Zadržao je pribranost, servirao je dobro do kraja. Činjenica da Novak Đoković, najbolji riterner svih vremena, nije imao nijednu brejk loptu protiv Sinera je priča meča”, naglasio je Beker.

Ipak, Nemac je našao pozitivne strane u Novakovom ponašanju.

FOTO: AP

– Po pitanju forme, ovo nije bio Đokovićev najbolji Australijan open. Mučio se sa formom, ritmom i servisom na svim mečevima. I sada je naišao na jačeg protivnika. To je bila iznenađujuća slika. Obično ga ne vidimo tako opuštenog posle poraza, možda je shvatio da nije u formi, da nije izgubio jer nije imao sreće, već je protivnik bio bolji. To je odlika šampiona, shvatanje da nije bio njegov dan”, rekao je Beker.

BONUS VIDEO: Novak Đoković – Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst