Nikola Jokić je treću put u karijeri osvojio MVP priznanje NBA lige, a tom prilikom zahvalio se i svom nekadašnjem treneru Dejanu Milojeviću, koji je iznenada preminuo 17. januara ove godine.

ВЕЛИКО СРЦЕ НАЈБОЉЕГ НА СВЕТУ: Јокић се после МВП признања посебно захвалио овом човеку!

FOTO: Tanjug/AP

On se na konferenciji pojavio u majci sa natpisom „Brate“ koja je posvećena Dejanu Milojeviću, a potom je i pomenuo koliko mu je Milojević značio u karijeri i zahvalio mu se za sve.

 – Ovu majicu nosim skoro pa svaki dan, posebno kada sam na treninzima. Deki je čovek koji mi je dao slobodu, pokazao mi je kako bi trebalo da radim neke stvari, da treniram, da se ponašam. Verovao je u mene i ja samo mogu da mu se zahvalim na tome – rekao je Jokić.

Jokiću je ovo treća MVP nagrada u poslednje četiri godine, što je svakako najveći uspeh jednog srpskog košarkaša u najjačoj ligi sveta.

BONUS VIDEO: Krenula povorka ka Novom bežanijskom groblju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst