Pevač i član žirija u „Zvezdama Granda“, Đorđe David našao se u centru medijske pažnje zbog saobraćajne nesreće koju je imao juče u Makedoniji, a u kojoj je jedna osoba nastradala. Porodica poznatog pevača koju čine njegova supruga i ćerka, verovatno su veoma zabrinute za njega s obzirom da mu je zabranjen izlazak iz Makedonije.

Đorđe David se i dalje nalazi u Makedoniji, a kako se nezvanično saznaje, on će tu ostati dok se ne završi čitava istraga.

Foto: ATAIMAGES

 

Đorđu Davidu je urađen i alko test i ustanovljeno je da nije bio pod dejstvom alkohola. 

– Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala – rekao je Đorđe i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

– Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu – istakao je Đorđe i dodao da još uvek ne može da dođe k sebi.

Inače, Đorđe David stalni je član žirija popularnog takmičenja „Zvezde Granda“, pevač je ranije rekao da je tek u 50 godini postao otac i da mu je zbog toga žao.

Pevač je ranije za „Blic“ govorio da su supruga Ana i on na dve adrese.

– Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje – otkrio je Đorđe David u jednom intervjuu.

Foto: Instagram prntscreen

 

Inače, Ana je od Davida mlađa 18 godina. Nedavno je otkrio da je izbacio dva albuma na rođendan svoje izabranice.


Originalni tekst