Muška i ženska košarkaška reprezentacija Srbije, nedavno je dobila rivale u grupnoj fazi olimpijskog turnira u Parizu 2024. godine, a sada je FIBA objavila i zvanične datume, kao i vreme kada će „orlovi“, odnosno „lavice“ igrati.

ОДМАХ ДРИМ ТИМ: Ево када кошаркаши и кошаркашице Србије играју на Олимпијским играма

FOTO: FIBA.Basketball

Muška selekcija igraće u grupi C sa ekipama Sjedinjenih Američkih Država, Južnog Sudana i pobedinka kvalifikacionog turnira u Portoriku. Upravo će turnir otvoriti protiv Amera 28. jula od 17 časova i 15 minuta. Sledeći duel igraće tri dana kasnije protiv pobednika turnira u Portoriku od 17 časova i 15 minuta, a poslednji meč protiv Južnog Sudana odigraće 3. avgusta u 21 čas.

Ženska selekcija će nastupiti u grupi A sa selekcijama Španije, Kine i Portorika. Upravo protiv Portorikanki će odigrati svoj prvi meč, takođe 28. jula, ali od 21 čas. Sledeći duel je na programu 31. jula od 13 časova i 30 minuta protiv Kine, a poslednji meč u grupnoj fazi odigraće protiv Španije 3. avgusta takođe u 13 časova i 30 minuta.

Svi mečevi u grupnoj fazi olimpijskog turnira igraju se na stadionu „Pjer Maroj“ u Lilu. Olimpijske igre su na programu od 26. jula do 11. avgusta.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst