Ceca Slavković bila je upečatljiva kad se 1998. godine pojavila na scenu. Fanovi su je vrlo brzo zavoleli, a njene pesme „Dlanom o dlan“, „Tajna“ i „Bekrija“ postale su hitovi.

I dok su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, Ceca Slavković je, baš kao u svojoj pesmi „Dlanom o dlan“, naprasno rešila da se povuče iz javnosti.

Foto: printscreen instagram

 

Ceca, međutim, nije odustala od muzike. Već godinama izbegava medije, ali i dalje peva po klubovima.

– Postoje moje dve verzije. Jedna je Ceca Slavković koja je zaljubljena u džez i soul, a druga je rođena da zabavi publiku i skače na sceni uz pop. Sve u svemu, i jedna i druga vole muziku i tako će uvek ostati. Shvatila sam ipak da blicevi i estrada nisu za mene. Prijatnije se osećam iza kamere – rekla je Ceca.

Foto: printscreen instagram

 

O privatnom životu Slavkovićeve danas se ne zna gotovo ništa. Svojevremeno su je dovodili u vezu sa Željkom Joksimovićem, ali njih dvoje nikad to nisu potvrdili.


Pevač doživeo infarkt tokom vožnje: Otvorio sam vrata i ispao iz auta!

sledeća vest

TV

Sandulović položio cveće na grob teroriste Adema Jašarija! Šešelj: Njegov postupak bio je plaćen!

Live TV

Sandulović položio cveće na grob teroriste Adema Jašarija! Šešelj: Njegov postupak bio je plaćen!

Nije jasno kako je polaganje venaca na bilo čiji grob, izazivanje verske, rasne i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, a pogotovo kada se radi o kompleksu gde je sahranjeno 50 članova porodice Jašari, među kojima je 13 dece i 12 žena. U tom sukobu, u martu 1998. ubijena su i dva srpska policajca – ovako glasi deo teksta na portalu nova.rs u kojem pravdaju postupak opozicionara Nikole Sandulovića da položi cveće na grob teroriste Jašarija. Na ovu temu razgovaramo u „Info jutru“ sa predsednikom SRS-a Vojislavom Šešeljem.

Specijalna emisija televizije Informer: Sećanje na Krvavi Božić i masakr nad Srbima u Kravici! (VIDEO) Ratovi i razmirice su posledica ljudskog delovanja! Sveštenik Gligorije: Priroda Boga je da spaja ljudske podele! (VIDEO) Božić vuče korene još od starih Slovena! Istoričar otkrio rane početke ovog praznika! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst