Iva je ispričala da se oseća odlično nakon intervencije, kao i da je zadovoljna rezultatima.

Bivša takmičarka „Zadruge“, Iva Grugurić, važi za jednu od najzgodnijih rijaliti učesnica, a ona nikada nije krila koje je sve estetske intervencije uradila na sebi. 

Iva je ipak odlučila da se vrati svom prirodnom izgledu pa se nedavno podvrgla operaciji vađenja silikona iz grudi

Foto: ATAIMAGES

 

Grgurićeva se sada oglasila za Informer i otkrila da se odlično oseća nakon intervencije, a onda je priznala zbog čega se odlučila na taj korak. 

– Odlučila sam se na to jer se ne vidim više kao devojka sa sedmicama. Nisam se osećala ugodno kada bih obukla dekolte. Uvek sam se trudila da ih prekrijem i to me je zamaralo. Smatram da sa godinama dođe mudrost, tako je i ovaj potez odraz istog. Svakako je najbitnije da uradimo ono što nas čini srećnim – rekla je Iva. 

Foto: printscreen/Instagram

 

Ona je zatim otkrila da li u budućnosti planira ponovo da uradi grudi ili ostaje prirodnog izgleda. 

– Ostajem trenutno ovako. Ne planiram više ići pod nož. Uvek kažem i podržavam kada žene i muškarci žele nešto promeniti. Preterala sam, bitno je uvideti promene – izjavila je ona za Informer. 

Obezbeđenje ušlo u Belu kuću zbog Aneli i Janjuša! Njih dvoje prebledeli kad su ih videli, a onda je usledilo nešto što nisu očekivali (VIDEO)

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst