Peđa je progovorio o braku sa Elenom Karaman i tom prilikom istakao da je napravio veliku grešku jer se venčao sa njom.

Ćerka srpske kreatorke Verice Rakočević, dizajnerka Elena Karaman sa samo 19 godina udala se za bivšeg fudbalera Peđu Mijatovića. 

Njih dvoje su zajednički život započeli u Valensiji, gde su živeli do razvoda. Elena i Peđa dobili su dvojicu sinova, Luku i Andreja, koji je preminuo u 13. godini. 

Bivši fudbaler je nedavno za medije govorio o svojoj bivšoj ženi i tom prilikom otkrio da je brak se Elenom bio greška. 

Foto: Starsportphoto, ATA Images

 

– Ne znam da li sam slomio srce mnogim ženama, mislim da nisam. Obično se fudbaleri zbog načina života i brzog sazrevanja, obično se odluče na taj korak ženidbe i stvaranja porodice vrlo mladi. To je bio slučaj sa mnom. Oženio se dobio dete i fokusirao se na karijeru. Možda da mogu ponovo da se vratim, verovatno ne bih napravio nešto slično. Ali to je tada bilo potpuno normalno i kad analizirate sve neke bivše fudbalere tog mog doba, onda je to manje-više isto – 21, 22, 23 godine, klinci koji su fokusirani na fudbal, ožene se mladi, gomila od njih napravi grešku, kao što sam napravio ja, pa se razvedu, pa svašta nešto, ali to je normalno za fudbalera tih godina – rekao je iskreno Peđa, a onda otkrio detalje razvoda braka sa Elenom.

Foto: ATAIMAGES

 

– Iz ove perspektive mislim da je bila greška, jer sam se posle šest-sedam godina razveo. Svaki razvod shvatiš da si pogrešio. Tada nisam znao da je greška, ali iz ove perspektive kažem da je greška i to tako treba shvatiti, nikako drugačije. Ne samo što si mlad, nego te i profesija navodi da ne možeš da se koncentrišeš da si tu. Ja sam bio fanatik, došao sam u Partizan, imao tih šest meseci krize, i moj fokus je bio da budem ono što se od mene očekuje i on da tu nema prostora za neke druge stvari. I kad vam neko nešto predloži, po difoltu kažem važi, ali nisi koncentrisan na to, fokus je bio fudbal – rekao je Peđa za „Unu“.


Haris dobio ponudu da proda vilu za 3 miliona evra! Pevač ne odlučuje sam, otkriveno s kim se konsultuje oko svega

sledeća vest

Originalni tekst