Pevačica Ana Nikolić je poslednjih nedelja u žiži javnosti nakon što je obelodanila prepiske sa bivšim suprugom Rastom, a sada je izbacila video sa svojom naslednicom

Izgleda da su Ana i Rasta izgladili malo odnose. Nakon što joj je reper zapretio da će Taru viđati samo u Centru za socijalni rad, vidimo da je sada naslednica, verovatno u nekom šopingu, sa mamom.

Ana Nikolić je sada na svom Instagram profilu podelila video koji je njena ćerkica Tara snimila.

– Snimam te mama – rekla je Tara.

– Snimaš ili slikaš? – pitala ju je Ana.

– Ajde slikaj – nadovezala se Nikolićka.

Inače, uz ovaj snimak popularna pevačica je napisala.

– Napraviću ja od nje, sve što nisam ja. Dakle, Džeki O!

Teodora iscepala sva pisma: Munjez i Nemanja krišom sastavljali delove, pa otkrili šokantnu istinu

sledeća vest

TV

Zašto se Evropa plaši Rusije? U najtežim vremenima Srbija uspeva da zadrži svoju nezavisnost! Darija Kisić: Uvedena su dva nova skrininga za novorođenčad! Država svaki dan pomaže porodicama sa decom obolelom od retkih bolesti! (VIDEO) Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Live TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Rusija glasa, a svi znamo šta će biti rezultat. Ipak, ne znamo šta Zapad sprema! Nebojša Berak, magistar ekonomskih nauka bio je gost „Info dana“ i on je govorio o izborima u Rusiji. Njemu se u studiju „Informera“ priključila i Radojka Tmušić, slavistkinja i spisateljica i pukovnik u penziji Ljuban Karan. Političar Dragan Stanojević javio se preko vajber uključenja direktno iz Moskve, kako bi komentarisao izborni proces.

Rusi spržili Ukrajince i zapadne plaćenike u Odesi! Ignjatović: Putin usavršava novo naoružanje! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst