Milica Pavlović je juče doživjela nevjerovatan dan.

Nakon više od 15 godina, posjetila je Osnovnu školu “Bora Stanković” u mjestu Guberevac, u Leskovcu.

Nju je pohađala.

Emotivan dan i sve što se zbilo Milica je snimala i potom je sve objavila na Instagram stranici.

Malo je reći da je bila zatečena.

“Kakav nevjerovatan dan! Nakon više od 15 godina sam posjetila svoju osnovnu školu, vidjela svog dragog učitelja, srela poznate likove i oživjela brojne uspomene. Ipak, najviše me je obradovalo to što sam se još jednom uvjerila koliko divna djeca rastu u mom rodnom kraju. Njihova sretna lica, divna energija, vaspitanje, kultura, talenti… Ma, ostavili su me bez teksta i pružili mnogo ljubavi. Družili smo se, pjevali, smijali se… A onda sam imala priliku da se oprobam i kao taksista, jer su mnogi od njih željeli da budu sa mnom do samog kraja i sačekali da završim sve zbog čega sam primarno došla da posjetim svoju školu, pa sam iskoristila i te momente dok sam ih razvozila kući da pjevamo i inspirišem ih da prate svoje snove”, napisala je Milica ispod snimka.

Pjevačica je uvijek s ponosom isticala da se nikada neće odreći uspomena iz rodnog kraja – koliko god uspješna i popularna bila.

“I ne znate koliko tajni su mi otkrili i šta su mi sve ispričali, ali me i podsjetili zašto sam ponosna na to odakle potičem! Hvala kompletnom kadru moje osnovne škole, na čelu sa direktorom. Zaista sam se osjećala predivno i srećna sam kad vidim koliko volite našu školu i koliko se trudite da sve bude besprekorno! I da, veliki je blagoslov što sam u životu dobila priliku da se na neki način odužim svom kraju…”, zaključila je Milica Pavlović.

(Express / CDM)

Originalni tekst