Merkur, Pluton, Mars i Venera boraviće u Vodoliji u predstojećoj nedelji, tako da nas očekuje period velikih preokreta. Ova planetarna pozicija imaće uticaj na sve horoskopske znakove, a ponajviše na Vodolije, Blizance i Vage. Mnogi astrolozi za drugi deo februara naglašavaju da dolaze sudbinske promene koje će se osetiti u svim životnim oblastima.

OVAN

Posao  – Marsov ulazak u Vodoliju 13. februara donosi vam veliko olakšanje i izlazak iz kriznog perioda na poslu. Imate velike šanse da ostvarite svoja očekivanja i to na osnovu uticajnih prijatelja. Finansijski glednao, ulazite u bolji period koji će vam doneti dobru zaradu.

Ljubav – Venera menja znak i ulazi u Vodolju, gde povoljno utiče na pretvaranje prijateljstva u ljubavnu vezu. Zbog toga lako možete da se zaljubite u prijatelja. U svakom slučaju mnogo bolji period za ljubav i nova poznanstva.

Zdravlje – Poboljšanje.

BIK

Posao – Venera i Mars u Vodoliji donose vam velike promene na radnom mestu i to bez najave, iznenada. Možete da očekujete da će situacija da ide u potpuno drugačijem smeru nego što ste planirali. Mnogi pripadnici vašeg znaka će menjati poziciju u karijeri ili čak firmu.

Ljubav – Venera u Vodoliji donosi vam ljubav preko posla. Neko sa kim sarađujete, a veoma je neobičan, počeće da vam bude stalno u mislima. Dopadaće vam se osobe koje su originalne, pa čak i potpuno drugačije od vas. Mešaćete poslovni i privatni život.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Posao Merkur u Vodoliji donosi vam originalan pristup na poslu, pa ćete uneti novine koje mogu da promene budućnost u profesinalnom smislu. Naglašeno deveto polje donosi vam priliku za daleka putovanja, ali i mogućnost da dobijete povoljna zakonska rešenja.

Ljubav – Vi ste u potpuno drugačijoj fazi nego partner. Spremni ste za promene, putovanja i kršenje pravila, pa čak i u ljubavi. Međutim, voljena osoba se i dalje drži zastarelih principa, zbog kojih ćete imati nesporazume. Moguće je poznanstvo sa Vodolijom.

Zdravlje – Odlično.

RAK

Posao – Planete u osmom polju donose vam povoljan period za sponzorstva, ali i rešavanje pitanja nasledstva. Osetićete veliko olakšanje od 13. februara, jer ćete prestati da osećate pritisak na radnom mestu zbog kojeg ste bili opterećeni. Očekuje vas saradnja sa Vodolijama, ali i ljudima čiji će zadatak biti da uvedu inovacije na vašem radnom mestu.

Ljubav – Venera u osmom polju donosi vam pojačane strasti i privlačnost. Imaćete susret sa jednom razvedenom osobom koja će privući vašu pažnju. Saturn u Ribama je dobar za poboljšanje bračne situacije kroz novi vid iskustva, recimo daleko putovanje ili promenu pogleda na svet.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao – Mars, Sunce, Merkur i Pluton u Vodoliji donose vam velike promene u svim oblastima, naročito ako imate poslovnog partnera na poslu. Moguće je da dođe do promene u načinu saradnje ili promenite sasvim osobu sa kojom sarađujete godinama.

Ljubav – Imaćete brojna poznanstva i mnoge osobe će ostaviti utisak na vas, ali niste u fazi kada ste spremni za emotivno obavezivanje. Ukoliko ste u braku, želećete da imate više slobode. Biće vam teško da razumete partnerove probleme na poslu.

Zdravlje – Slabije.

DEVICA

Posao – Merkur u Vodoliji ukazuje da ste zatrpani poslom u ovom periodu. Imaćete više obaveza nego što imate vremena da sve postignete. Ipak, prijaće vam ubrzan tempo na radnom mestu jer treba da se pripremite za velike promene u dosadašnjem načinu rada.

Ljubav – Venera u Vodoliji donosi vam poznanstvo preko posla. To je neko ko je originalan i moguće je da će biti laganog flerta preko poslovnih kontakata. Uglavnom, posao će vam biti centar dešavanja u narednom periodu.

Zdravlje – Osetljivo.

VAGA

Posao – Venera u Vodoliji donosi vam nalet kreativnosti na poslu, tako da možete da očekujete da radite projaket koji će vam doneti veće zadovoljstvo. Naglašeno peto polje je odlično za sve Vage koje se bave nekom umetnošću ili ugostiteljstvom. Bićete originalni i inicijator mnogih noviteta na radnom mestu.

Ljubav – U periodu ste kada možete lako da se zaljubite! Imaćete sudbinski susret koji može da da vam promeni život. Naglašeno peto polje zauzetim Vagama donosi mogućnost da prošire porodicu. Ukoliko ste mislili da vam je januar bio monoton u ljubavi, znajte da će ferbuar itekako da vas iznenadi.

Zdravlje – Poboljšanje od 13. februara.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Posao – Ulazak Marsa u Vodoliju donosi vam velike probleme. Imaćete učestale rasprave sa saradnicima jer nikako nećete moći da se prilagodite novonastalim okolnostima. Čak i kada budete sigurni da ste vi napravili problem, odbijaćete da priznate svoje greške. Imaćete snažan poriv da menjate posao.

Ljubav – Venera ulazi u Vodoliju, tako da počinju velike komplikacije. Patner će želeti da ima više slobode u odnosu, a vama će to smetati. Moguće je da upoznate osobu koja je potpuno drugačija od vas, a opet privlačna. Imaćete i kratku aferu na osnovu velike privlačnosti.

Zdravlje – Lošije.

STRELAC

Posao –  Puno planeta u vašem trećem polju ukazuje da ste ušli u period kada će biti novih poslovnih pregovora. Imate šanse da završite važnu papirologiju, ali i da se izborite za ugovor koji će vam značiti u daljem periodu. Komunikacija će biti ključna, a vi se potrudite da budete mudri u razgovorima. Moguće je kraće putovanje.

Ljubav Merkur u Vodoliji donosi vam pojačano dopisivanje sa osobom koja vam se dopada. Neko će vas obasipati lepim rečima i prijaće vam što izlazite iz monotonog perioda kada je ljubav u pitanju. Biće puno flerta preko poruka! Mogućnost kraćeg putovanja sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje – Odlično.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao – Istaknuto drugo polje ukazuje da ste u veoma povoljnom periodu za novac. Imaćete mogućnost za dodatnu zaradu ili dobijanje povišice. Planete rade za vas kada je novac u pitanju, tako da to treba maksimalno da iskoristite.

Ljubav – Venera izlazi iz vašeg znaka, tako da fokus pomerate ka finansijama i poslu. Ipak, ne treba toliko da kalkulišete kada su emocije u pitanju. Moguć je susret sa osobom koja je uspešna, ali originalna na specifičan način.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA

Posao – Ulazak Marsa u vaš znak pridružuje se ostalim planetama u istom znaku, tako da treba da očekujete velike promene. Ukoliko ste mislili da se u 2024. godini ništa ne dešava, predstojeća nedelja donosi preokret. Odluke koje budete donosili snažno će uticati na vašu budućnost.

Ljubav – Dešava vam se mnogo toga odjenom, pa ne uspevate da se posvetite samo emotivnom životu. Venera ulazi u vaš znak i donosi mogućnost nove romanse. Lako ćete se zaljubiti u nekoga ko vas bude obasipao pažnjom. Sledi vam uzbudljiv period na emotivnom planu.

Zdravlje – Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

RIBE

Posao – Skup planeta u dvanaestom polju donosi vam tajne pregovore, ali i potencijalne malverzacije na radnom mestu. Mnogo toga se dešava iza vaših leđa. Budite oprezni sa poklanjanjem poverenja, kako vas neko ne bi prevario. Odličan period za rad u zatvorenim organizacijama ili inostranstvu.

Ljubav – Merkur u Vodoliju donosi vam tajnu ljubav. Vešto krijete osećanjam prema jednoj mladolikoj osobi o kojoj tajno razmišljate. Isto tako možete da bacite oko na nekoga ko je zauzet u emotivnom smislu. Čuvajte se afera ili veza u kojoj možete da budete treća strana.

Zdravlje – Psihosomatske bolesti.


Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 17. februara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst