Sloba Radanović prestao je da sarađuje sa momcima iz svog benda, a onda im je poslao poruku.

Istaknuti pevač Sloba Radanović, objavio je na instagramu prekid saradnje sa bendom.

Radanović i momci iz benda sarađivali su godinama, ipak došlo je do prekida saradnje, razlog prestanka saradnje javnosti nije poznat, ali im je pevač poželeo puno uspeha u budućnosti.

Foto: printscreen instagram/ slobaradanovic

 

Sloba je na profilu na Instagramu podelio emotivnu poruku, u kojoj se zahvalio članovima benda na godinama tokom kojih su sarađivali i istakao da će sećanje na njihov rad zauvek nositi u srcu.

Foto: printscreen instagram/ slobaradanovic

 

Hvala za dane, godine i kilometre puta i neprospavanih noći, nastupa, smeha i sprdnje… Vi znate da vam želim sve što želim i sebi  Nadam se da će drugi da vas cene i poštuju kao što sam ja, a verujem da hoće jer ste vrhunski muzičari. Krivo mi je što odlazite, ali svako bira svoj put i šta je za njega najbolje… Bilo je lepo – poručio je Radanović.-


sledeća vest

Srbija

Kakav prizor! Kad je hladno, mačka bi i s miševima spavala, ali našla je njih! Snegom dušu greju! Potez komunalaca istopio i najhladnija srca (FOTO/VIDEO)

Srbija

Snegom dušu greju! Potez komunalaca istopio i najhladnija srca (FOTO/VIDEO)

Radnici Javnog komunalno stambenog preduzeća (JKSP) Gradac iz Tutina pretvaraju običan sneg s ulica u pravu zimsku bajku. Ideja je jednostavna, ali je donela veliku radost deci Tutina. Kerativni radnici su došli na ideju da stvore klizalište na centralnom trgu, koristeći obilne količine snega sakupljenog tokom čišćenja ulica.

Možda ga i znate! Najneobičniji Sremac koji zasmejava, tera suze na oči i pogađa u dušu! Muzikalna direktorka, đacima kupila bubnjeve! Iza gesta vrednog pažnje stoji dobro osmišljen plan (FOTO) Od ovog imena nastalo je najčešće prezime u Srbiji!

Kako da te zovem

Od ovog imena nastalo je najčešće prezime u Srbiji!

Kod Srba se od davnina smatra da su deca koja dođu na svet na dane velikih praznika „sama sebi odabrala ime“, pa kumovi i roditelji nisu hteli da se “mešaju u nebeska posla”. Ime Jovan najčešće su dobijali dečaci rođeni u zimskom periodu, posebno oko dana Svetog Jovana Krstitelja, 20. januara.

Originalni tekst