Pevačica se pojavikla na koncertu kod koleginice, a onda usledile neviđene kritike

Dragana Mirković sinoć je održala veliki koncert u hali „Spens“ u Novom Sadu, a imala je i specijalnu gošću. 

Foto: Foto: Damir Dervišagić

 

Dragana, koja je dugih 12 godina „ratovala“ sa Sekom Aleksić, nedavno se s njom i pomirila i sinoć ju je pozvala na koncert. Seka se odazvala, a odlučila je da se pojavi u veoma neobičnom izdanju, koje je kod korisnika društvenih mreža sada izazvalo negodovanje.

Aleksićeva se pojavila u crnim helankama i roze kratkoj, top haljini, sa natapiranom kosom i sve ostavila u čudu. Nakon što su snimci preplavili društvene mreže, mogli su se pročitati komentari poput:“Šta ti je, Seko, aman?! Iz kog si filma izašla?“, “ Seko, šta uradi od sebe? Na šta ličiš, ženo?“, „Crna, Seko, na šta ličiš“. 

Dragana i Seka su se prilikom susreta na koncertu izgrlile i izljubile, te nema dileme da su na nesuglasice koje su imale više od 10 godina, zaboravile.

Dragana blokirala Kraljevo: Zbog koncerta regionalne zvezde otežan ulaz u grad na Ibru (VIDEO)

sledeća vest

Srbija

(VIDEO) Da, Da! Piroćanac danas podelio više od 150 poklona dragim ženama! Kao na Pesmi za Evroviziju! Sremci izabrali najbolju komšinicu, a glasanje neizvesno do samog kraja! Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori... Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena...Mogu sve!

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Žene u akciji! Njih dve kreću u biznis! Prave kuće od temelja!

Originalni tekst