Milo Vujanovi progovorio je o erkici, supruzi, ali i slavnom tastu i tati, Miroljubu Araneloviu Kemiu i Zorici Brunclik.

Nekadanji uesnik „Zvezda Granda“, Milo Vujanoviveeras je organizovao promociju novepesme,a tim povodom okupio je najblie saradnike, ali i porodicu.

Na samom poetku obraanja medijima, meu kojima je bila i ekipa Informera, zet Zorice Brunclik i Miroljuba Aranelovia Kemia otkrio zato je napravio toliko dugu pauzu.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanovi Cile

Duboko u sebi sam oduvek imao elju da se ostvarim kao roditelj, te sam iz tog razloga napravio veliku pauzu. Upoznao sam enu svog ivota, Zlatu, koja mi je rodila anela i na tome sam joj mnogo zahvalan. Radio sam ja na karijeri, nisam prestao, ali sam eleo da posmatram odrastanje erkice. Ko god je dobio dete, zna – nema vee sree od toga. Mene je ta uloga mnogo promenila. Postao sam bolji ovek. Zreliji.

Milo je za vreme takmienja bio izuzetno popularan meu nenijim polom, a veeras je otkrio i da li su se njegove oboavateljke razoarale kada je stao na „ludi kamen“.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanovi Cile

Pisale su mi oboavateljke. Bile su razoarane, ali… Ume da se desi da itam sve te poruke sa Zlatom.

Vujanovi istie da ga Zorica nikada ne kritikuje, iako je ena koja je uvek jasno i bez ustruavanja iznosila svoj stav.

Ne, nikada me ne kritikuje. Uvek je imala najiskrenije namere i savete prema meni. Ne znam da li sam idealan zet, to nju pitajte.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanovi Cile

Naposletku, mladi peva je otkrio da li je tastu i tati ikada kuvao.

– Nisam nikada, to ne znai da neu. Ali, moja tata opasno kuva. Volim njenu hranu i kako ona to sprema. Uvek je pohvalim. Zorica i Miroljub su u kuhinji fenomenalni. Zlata takoe.

sledea vest

Originalni tekst