Posle više od 15 godina pevačica Milica Pavlović posetila je svoju Osnovnu školu „Bora Stanković“ i ulepšala dan njenim sadašnjim učenicima.

Milica Pavlović je rođena u Švajcarskoj, ali je detinjstvo provela u selu Gornji Bunibrod, nadomak Leskovca gde je živela sa bakom i dekom koji su je odgajali. Milica rado priča o svom rodnom mestu i uspomenama iz detinjstva, a danas se posle mnogo godina našla u svojoj osnovnoj školi u Guberevcu.

Foto: printscreen/Instagram

 

Foto:  

– Kakav neverovatan dan! Nakon više od 15 godina sam posetila svoju osnovnu školu, videla svog dragog učitelja, srela poznate likove i oživela brojne uspomene. Ipak, najviše me je obradovalo to što sam se još jednom uverila koliko divna deca rastu u mom rodnom kraju! Njihova srećna lica, divna energija, vaspitanje, kultura, talenti… ma ostavili su me bez teksta i pružili mnogo ljubavi – napisala je pevačica. 

Pevačica se ispričala sa učiteljem i nastavnicima, družila sa decom, pa i zapevala.

Foto: printscreen/Instagram

 

– Imala sam priliku da se oprobam i kao taksista, jer su mnogi od njih želeli da budu sa mnom do samog kraja i sačekali da završim sve zbog čega sam primarno došla da posetim svoju školu, pa sam iskoristila i te momente dok sam ih razvozila kući da pevamo i inspirišem ih da prate svoje snove! I ne znate koliko tajni su mi otkrili i šta su mi sve ispričali, ali me i podsetili zašto sam ponosna na to odakle potičem! Hvala kompletnom kadru moje osnovne škole, na čelu sa direktorom. Zaista sam se osećala predivno i srećna sam kad vidim koliko volite našu školu i koliko se trudite da sve bude besprekorno! I da, veliki je blagoslov što sam u životu dobila priliku da se na neki način odužim svom kraju – ponosno je zaključila Milica.

Zbog ovoga  je fanovi obožavaju: Milica Pavlović šleperima stiže u Novi Sad, evo šta će uraditi samo zbog svoje publike!

sledeća vest

Originalni tekst