Đurišićka ne krije da je iznenađena vešću da se Dragana i Toni razvode.

Pevačica Dragana Mirković pre dva dana je saopštila javnosti da se razvodi od svog još uvek zakonitog supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka

Ova vest je potresla mnoge javne ličnosti koje su bliske sa Draganom, a među njima je i pevačica Snežana Đurišić. Ona je tom prilikom istakla da se vodi tim da je bolje „dobar razvod, nego loš brak“. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Jako je volim, da. Ne bih ja komentarisal tuđi privatan život, a mogu reći samo da je moja deviza, da je uvek bolji dobar razvod, nego loš brak – rekla je ona.

Snežana je na kraju poručila da i Dragani i Toniju želi mnogo sreće i snage u narednom periodu. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Ona najbolje zna i njen suprug, šta i kako i zašto… Neka to njima. Da je lako, verovatno nije lako zato što su dugi niz godina bili zajedno, ali dobro, to je sve privatan život. Želim im oboma puno sreće i snage – rekla je Snežana.

Na pitanje da li misli da muškarci više nisu isti kao što su nekada bili, pevačica je kratko prokomentarisala. 

– Slažem se, sve se promenilo. Malo sam tužna zbog svega ovoga, što nam je dato sve, data nam je uvek neka najbolja moguća opcija, a mi se uvek uhvatimo za najgore – rekla je ona za „Grand“. 

sledeća vest

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO) Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst