Folker je odmah po izlasku iz sudnice osuo paljbu po bivšoj supruzi.

Haris Džinović od danas je i zvanično slobodan čovek, s obzirom na to da se razveo od Meline, sa kojom ima dvoje dece.

Folker je iz Prvog osnovnog suda izašao snužden, a tom prilikom nije časio časa, već je odmah „osuo paljbu“ po dizajnerki.

Foto: ATAIMAGES

 

– Ona je jedan period bila potpuno okej, nešto se desilo sa njom. Neki kvrc u glavi. Mnogo druženja sa ženama, sumnjive prošlosti i morala. Ukazao sam joj na sve to, ona je rekla da nije to tako. Retko postoji žena koja prizna svoju krivicu i izvini se, prizna svoju grešku. Ona se nikada nije izvinila – rekao je Haris, piše Blic.

Foto: ATAIMAGES

 

Naposletku, na pitanje da li su naslednici ljuti na majku, Haris je rekao: 

– Jedan jako jeste, to je sin.

Haris Džinović zvanično razveden! Pevač kivan na bivšu: Melina voli samo pare, prevaru ne praštam!

sledeća vest

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost „Info jutra“ bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO) Putin će razdvojiti Ukrajinu na dva dela, kao Mojsije more! Britanci i Ameri drhte od sledećeg poteza Rusije (VIDEO) Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst