Venera, planete ljubavi, promenila je znak i ušla u Ovna, gde donosi puno strasti i ljubavnih avantura.

OVAN

Naredne nedelje će vas interesovati sve što ima veze sa ljubavlju, zabavom i kreativnošću. Iskombinovaćete sve to i odlično se osećati u svojoj koži. Vrlo lako se može desiti da oživite neku staru ljubav.

BIK

Moguće je da se probude osećanja ili strast prema nekome s kim radite, ko vam je nadređen ili na nekoj poziciji autoriteta. Bićete frustrirani zbog nemogućnosti ostvarivanja veze sa osobom koja zaokuplja vašu maštu.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Bićete skloni zabludama i idealizaciji. Toliko ćete želeti da se zaljubite da uopšte nećete voditi računa o tome u koga se zaljubljujete, već ćete se verovatno „zakačiti“ za prvu osobu koja pokaže interesovanje za vas.

RAK

U narednom periodu ćete biti skloni svakoj vrsti udruživanja, pa i romantičnom. Neće vam biti teško da uradite šta je potrebno kako bi svaki odnos u vašem životu bio harmoničan. Zbog toga će i vaš ljubavni život napredovati.

LAV

Moguće je da vam se pruži prilika za flert sa nekim ko živi u vašem komšiluku. Bićete skloni provokativnoj komunikaciji i zbog toga možete pokrenuti romantičnu priču sa bilo kim s kim uđete u razgovor.

DEVICA

 Lako se može desiti da uletite u aferu sa nekim s kim radite ili s nekim s kim bi trebalo da imate isključivo profesionalni odnos. U narednom periodu ćete reagovati na fizički privlačne osobe, one sa kojima imate dobru „hemiju“.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Nalazite se u uzbudljivom periodu za ljubav i ovo je vreme kada ćete sigurno doživeti avanturu. Izgleda da ćete biti i više nego inače skloni da krijete svoja osećanja i vezu, zbog čega ćete najverovatnije ući u tajnu vezu.

ŠKORPIJA

Naredni period je nepovoljan za ljubav, posebno za mlade pripadnike znaka, koji će se osećati nesigurno i neadekvatno. Nemojte ništa forsirati ako nailazite na prepreke, već sačekajte bolje vreme za ljubav.

STRELAC

Bićete vrlo atraktivni i svima privlačni. Imaćete više zanimljivih prilika za ljubav, a stečeno samopouzdanje će vam pomoći da se opustite i uživate. Sva nervoza koju ste osećali biće sublimisana u strast.

JARAC

Bićete poročniji nego obično u narednom periodu i privlačiće vas osobe s kojima to možete da budete u paru. Jedino treba da obratite pažnju na to da ne uletite u odnos sa nekim ko je potpuno pogrešna osoba za vas.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Ako budete putovali, možete imati zanimljive doživljaje, upoznati privlačne osobe. U svakom slučaju, privlačiće vas obrazovane osobe i osobe širokih shvatanja. Ako ste već u vezi, moguć je romantični izlet.

RIBE

Vaš društveni život će biti bogat i zbog toga ćete imati prilika za flert i ljubav, ali će vas, pre svega, privlačiti sve što je tajno, skriveno. Zbog toga biste mogli da se upustite u tajnu aferu i pored toga što ćete imati drugih povoljnijih prilika.

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 13. aprila, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst