Jovana je dokazala da se njen rad prati i van granica naše zemlje.

Jovana Jeremić važi za nekog ko skreće veliku pažnju javnosti na sebe. „Kraljica šera“ od svog samog pojavljivanja u medijima dizala je prašinu, što joj i nema sumnje, ide za rukom. 

Foto: Masha Bandjur

 

Voditeljkina popularnost svakog dana raste, a sada je dokazala da ima ogromnu podršku i od ljudi iz komšiluka. 

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i pohvalila da su novinari iz Hrvatske došli u Beograd da bi odradili intervju sa njom. Jovana je dalje navela da je ona druga najčitanija osoba u Hrvatskoj, a da prvo mesto zauzima Aleksandra Prijović. 

Foto: Instagram printscreen

 

– U predsedničkom apartmanu hotela sam danas dala svoj veliki intervju u podkastu za hrvatske medije, u kojima sam, odmah posle Aleksandre Prijović, zvanično najčitanija srpska ličnost u Hrvatskoj. Hvala mojoj publici širom regiona i sveta. Momci iz podkasta su danas bili predivni prema meni. Vidimo se idući put u Zagrebu – napisala je Jovana. 

Goca Tržan odgovorila na navode Filarija da je homofob!

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst