Aktuelni učesnik rijaliti programa „Elita“, Ivan Marinković, napustio je imanje u Šimanovcima u jutarnjim časovima, a sada je objasnio i o čemu je reč.

Ivan Marinković  i Ana Ćurčić danas imaju zakazano suočavanje u Drugom osnovnom sudu u Beogradu. Bivši rijaliti učesnici žestoko su ratovali celog prošlog leta, zbog čega je Ćurčićeva odlučila da tuži rijaliti „kolegu“ Marinkovića.

Ivan je u jutarnjim časovima napustio rijaliti „Elita“ kako bi prisustvovao sudskom procesu u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Foto: printscreen instagram/ ivanmarinkovic79_official

 

Podsetimo, drugoplasirana učesnica rijalitija „Zadruga 6“ Ana Ćurčić tužila je svog bivšeg cimera Ivana Marinkovića za uvredu časti.

Inače, pored tužbe protiv Marinkovića, Ana je tužbu podnela i protiv Milene Kačavende, Marka Đedovića i Zvezdana Slavnića, sa kojima, kako je svojevremeno izjavila, jedva čeka da se suoči.

Foto: E stock

 

Marinković je bio u pratnji obezbeđenja, a nakon što se kratko zadržao u sudnici, izašao je ispred i otkrio da se Ana ni ovoga puta nije pojavila, ali i do kakve promene je došlo u postupku.

– Ana se nije pojavila, promenjen je sudija… Suđenje je odloženo za mart. Nema ništa od pomirenja, to smo konstatovali na prošlom pretresu još – rekao je Ivan Marinković za „Pink.rs“.


sledeća vest

Originalni tekst