Volim da pokazujem svoje telo, kaže Ema Radujko! Kontroverzna Tik tok i Instagram senzacija gostovala je u emisiji „Estradanje“ kod Milija Čolića i govorila o uticaju na mlade devojke, ali i svojoj pevačkoj karijeri.

Ema je prokomentarisala i činjenicu da se najviše kritika kada su u pitanju njen lik i delo odnosi na provokativne fotografije i video-snimke, koji su osnova njenog sadržaja na društvenim mrežama:

Foto: Tanja Andric

 

Ljudi kod mene osuđuju one stvari koje kod drugih i ne primete. Lepi mi se etiketa kako ono što radim uopšte nije dobro! Devojka sam koja voli svoje telo, voli da trenira i to voli da pokaže. Devojčice učim da budu zdrave, da vežbaju, da rade na sebi… Smiriću se kada za to dođe vreme, a do tada ću raditi šta želim i uživati – sigurna je u svoje odluke pop pevačica.

Ema, koja iza sebe ima jedan studijski album, navodi da je ispunila svoj san i da uprkos pehu koji je imala na probama horskog pevanja, nije digla ruke od muzike.

Idem na časove pevanja iako sam snimila album i nastupam. Prvo sam radila s Mari Mari, a sada radim s Lejlom Hot. Na Tik toku sam se pojavila sa 15 godina i najviše sam želela da se bavim muzikom, a jako je teško kada s ove mreže želiš da se prebaciš samo na muziku – objašnjava Ema i dodaje da je zbog svog sna trpela neki vid vršnjačkog nasilja, zbog kog je na kraju medicinsku školu završila vanredno:

Foto: Tanja Andric

 

Drugovima i drugaricama iz odeljenja sam u tom periodu bila iritantna. U odeljenju sam bila glavna tema. Nije mi bilo prijatno u školi, pa su me čak i profesori savetovali da pređem na vanrednu nastavu. Ljudima iz odeljenja je smetalo što sam poznata i što želim da budem pevačica. Oprostila sam svima koji su me osuđivali. Nikada nisam bila u rangu sa vršnjacima, pa me nije interesovalo šta misle o meni. Iz srednje škole imam dve drugarice s kojima se družim od prvog dana. Njima dvema ništa nije bilo čudno, sve im je bilo jasno i verovale su u mene.

Sličnu situaciju Ema Radujko je imala i u svom porodičnom domu, a blage nesuglasice na početku karijere imala je sa starijom sestrom, dok ju je brat uvek podržavao.

Sestra na početku nije mogla da prihvati sve što sam radila i radim. Nju sam morala da ubeđujem, pa kada je videla da je sve u redu, stvari su došle na svoje, a brat je od samog starta bio uz mene – priznaje mlada senzacija sa društvenih mreža.

Više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Kad nastupam, ne uzimam bakšiš

Ema Radujko je objasnila i kako izgleda njen nastup i naglasila da peva za unapred dogovoren honorar.

– Nastupam u klubovima, moj performans traje sat vremena i tokom njega ne pevam samo svoje pesme. Bakšiš ne uzimam jer je moja cena unapred dogovorena – objasnila je mlada pevačica.


Pojavila se Cecina fotka bez brusa! Ražnatovićka bi je najradije spalila, internet se usijao od komentara

sledeća vest

Originalni tekst