Legendarni pevač Halid Bešlić proteklih dana bio je u centru medijske pažnje zbog parcele koju je kupio u Dračama na ostrvu Pelješac, a na kojoj mu je navodno bila stopirana gradnja. Sada su se u javnosti pojavile i druge njegove nekretnine, ali u Sarajevu.

Ekipa emisije „Paparaco lov“ usnimila je Bešlićevu zgradu u Sarajevu do koje pevač dolazi posebnim liftom, kao i druge njegove nekretnine, pa i samog Halida dok je s prijateljima sedeo u jednom kafiću.

Foto: YouTube prntscreen

 

Takođe, oglasio se Bešlićev komšiluk o tome kakav je pevač kada ga kamere ne snimaju.

– Dobar da bolji ne može biti, kad razgovarate sa njim nikad ne bi ste ni pomislili da je on tolika zvezda – rekao je jedan od komšija.

Foto: YouTube prntscreen

 

Nakon toga, usnimili su i njegov motel i njega dok sedi sa svojim prijateljima i ispija kafu, kao sav normalan svet.

Poznati pevač nastavio je gradnju vile na Dračama, a kako je istakao on nikakvu zabranu nema i ima dozvolu za nastavak radova:

– Kupio sam parcelu od prijatelja, odnosno njegove ćerke, koja ima firmu, i ona gradi kompleks od 12 kuća. Sve je kupljeno već s građevinskom dozvolom. To neće biti ekstra luksuzna vila, nego kuća od 170 kvadrata. Svakako ću imati bazen pred kućom. Verujem da će biti gotova iduće godine, ne znam hoću li uspeti do leta. Videćemo. Odlučio sam se za to mesto zbog mira, lepote i blizine Sarajevu – pričao je Bešlić za Story.hr krajem 2023. godine.


Originalni tekst