Neda je za domaće medije priznala da joj je žao što se nije udala drugi put i rodila još dece pored ćerke Jelene.

Pevačica Neda Ukraden bila je udata za reditelja Milana Bilbiju. Bivšeg supruga Milana upoznala je kao veoma mlada, bili su deset godina u vezi koju su posle krunisali brakom, međutim razveli su se nakon tri godine. Kao kruna ljubavi na svet je došla ćerka Jelena.

Neda je jednom prilikom za medije istakla da joj je žao što se nije udala i drugi put i što nema još dece. 

Foto: Informer

 

– Htela sam da se udam drugi put i da imam još dece, ali to mi je ostala samo želja. Ali nije se desilo. Imam divnu ćerku koja mi je podarila divne unučiće koji u mene vide prijatelja, saveznika i nekoga ko ih u svemu razume i oni jako vole svoju baku, oni su meni centar sveta – izjavila je pevačica za „Grand“.

Podsetimo, Neda je nedavno govorila o razvodu, posle koga se sa ćerkom iselila iz njihovog stana, a bivšem suprugu zauvek ostala prijatelj. 

Foto: zorana mandic/ata/images

 

– Jedina sam žena koja je ostavila mužu stan. Sud je meni dete dodelio dete. Od svakog nastupa sam ja ulagala. Svaki razvod je ružan, bilo je groznih reči, ali treba zadržati dostojanstvo zbog deteta. Treba sačuvati dostojanstvo, pre svega zbog deteta. Ja sam njemu uvek bila prijatelj, ali i on meni. Nikad ne bih dala da neko kaže neku ružnu reč protiv njega. Ja znam koje su njegove mane najbolje. Bio jako dobar čovek, veliki intelektualac, nažalost u svetu nacionalizma i primitivizma… On se tu nije snašao i patio je zbog toga, ali ja za to nisam kriva. Sačuvali smo poštovanje jedno prema drugom – ispričala je Ukradenova.

sledeća vest

Originalni tekst