Ivan, koji je u medijima i deceniju kasnije poznat isključivo kao bivši muž Goce Tržan, iskreno je progovorio o svom braku sa pevačicom.

Učesnik „Elite 7“, Ivan Marinković, ponovo je u rijalitiju pomenuo svoj brak sa pevačicom Gocom Tržan i svojim priznanjem izazvao niz reakcija.

Foto: Youtube printscreen

 

– Moj i Gocin brak je bio jedan od najidealnijih brakova. Ona je mene smatrala idealnim, kao i ja nju. To je bio idealan brak. Onda je bio jedan period u kome se ništa nije dešavalo. Ja sam pozvan u rijaliti, nije se pričalo o njoj, ona je gostovala jednu žurku, normalno smo se pozdravili. Bili smo i dalje aktuelni u medijima, ja više zbog rijalitija, ona zbog svog posla. Nakon toga ja sam ušao u drugi rijaliti. Tamo imao vezu sa Miljanom. Tu se negde sve promenilo, došlo je do našeg razilaženja. Mi nemamo nikakvu komunikaciju, sem što se oko alimentacije čujemo, kada ja proverim da li su pare legle na račun. Poslednjih par godina je krenula da me pominje u medijima i blati. Ne razumem poentu da sada iznosi prljav veš, moj generalni utisak je da moja bivša supruga ima potrebu da me oblati – počeo je Ivan izlaganje, a potom otkrio šta ga je najviše izbacilo iz takta:

Foto: ATAIMAGES

 

– Kada sam ja bio nešto bolestan i imao neki virusnu infekciju mozga, ona je pričala da mi je spasila  život, odvela me u bolnicu. Nisam imao nikoga. To što je pričala je i istina i nije. Ima svoj život i pesme, ne znam zašto se time bavi. Ja sam rekao Jeleni: „Da li je moguće da ovo žena priča, za taj virus?“ Mogao sam imati ozbiljne posledice, jer je to opasno – rekao je Ivan, a potom priznao da su pre rijalitija imali korektan odnos:

Foto: Zoran Sinko

 

– Ja sam imao njenu podršku, pred sam ulazak u drugi rijaliti. „Farma“ se završila i mi smo ispeglali odnose. Ona je imala vezu, kao i ja, čak smo se viđali, ona ja i Raša. Ja ništa loše nisam uradio, niti sam tukao nekoga, niti neke stvari loše radio. Ona je tada u to vreme govorila da ne želi da se moje ime spominje i ne želi da priča o meni. Ja nikada nisam pričao o njoj – rekao je Ivan, a potom priznao da Goca negoduje zbog odnosa s Miljanom Kulić:

– Oni moj odnos sa Miljanom smatraju izdajom prema njima, smatraju da je to blam.

Fotka Jovane Jeremić sa Draganom i njenom ćerkicom govori više od 1000 reči! Njihov odnos bio misterija, ali ovi kadrovi ne lažu (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst