Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina očekuju treće dijete, a, kako mediji pišu, porodica će postati bogatija za još jednog dječaka.

Ovoga puta, lijepa trudnica, gostujući u jednom podkastu, govorila je o roditeljstvu. Tamara Dragičević o Petru i njegovom odnosu prema djeci govorila je sa puno ljubavi, ali je istakla da je jako nervira pitanje: “Pomaže li ti Petar?

“Kad čujem pitanje: “Da li mi Petar pomaže”, odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: “Bože, kako pomaže”, ne pomaže on meni, to su i njegova djeca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: “Možeš da mi napraviš dijete, nemaš nikakvu obavezu”. Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: “Stvarno dođe ponekad i obiđe nas” – rekla je Tamara na početku.

Podsjetimo, Tamara i Petar u svijet roditeljstva zakoračili su 2016. godine, kada je na svijet došla njihova Staša, sada školarka. Tri godine kasnije dobili su sina Lazara.

Novom članu porodice svi se podjednako raduju, mada su Tamara i Petar svjesni izazova koji ih očekuje s obzirom da će imati troje mališana o kojima brinu, a oboje su na vrhuncu svojih karijera.

(Express / CDM)

Originalni tekst