Dragana Mirković, regionalna zvezda, sinoć je održala spektakl za pamćenje u „Štark Areni“ na kojem je imala veliki broj gostiju, a koncert je završila u suzama obećavši još bolji provod večeras.

Dragana, koja je održala koncert povodom 40 godina karijere, publiku je zabavljala preko tri sata, zajedno sa svojim kolegama koji su joj se ove večeri pridružili na bini.

Foto: ATA Images

 

Među njima su Zorica Brunclik, sa kojom je Dragana zapevala pesmu „Pusti sele“, zatim Sandra Rešić, Željko Šašić sa kojim je izvela vanvremenski hit „Oči pune tuge“ i poslednji gost bio je Husa Bit Strit, sa kojim je Mirkovićeva otpevala hit „Samo jedan sat“.

Koncert je završila pesmom „Eksplozija“, a publika je nagradila jakim i dugim aplauzom i ovacijama.

Foto: ATA Images

 

Na kraju noći, Dragana je zaplakala pred svojim obožavateljima, kada su je stigle emocije.

Iza bine su je bodrili i njeni najbliži članovi porodice, suprug Toni i deca Marko i Manuela, koji su napravili izuzetak i rešili da se večeras pokažu javnosti.

Foto: ATA Images

 

Dragana će i večeras pevati Beograđanima, a najavila je još bolji provod nego sinoć:

– Hvala što ste uveličali moj jubilej, malo sam pogledala na kratko dok sam se presvlačila, hvala vam za ove divne naslove koji su me tako usrećili i nadam se da se vidimo sutra jer ćemo imati malo više vremena da pričamo, ja sam sada toliko umorna i mokra, a sutra me čeka još duži koncert, sad samo malo uštinula neku pesmicu, a sutra dok ne popadamo. Hvala još jednom puno i vidimo se sutra – rekla je naša najveća muzičk zvezda.


Veliko iznenađenje u Areni! Nakon prve pesme Dragana zanemela - Za najveći humani gest ikada dobila poseban poklon od HO Srbi za Srbe

sledeća vest

Originalni tekst