Ovaj dan će mnogima biti u znaku ljubavi, a ponajviše Rakovima, kojima sledi opčinjenost na prvi pogled.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Možete doživeti strastvenu, ali kratkotrajnu avanturu. POSAO: Ovo je nije dobar dan, šta god da je vaša osnovna radna delatnost, jer ćete imati većih problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Povreda na radu.

BIK

LJUBAV: Smeh i pozitivna komunikacija sa izabranom osobom. POSAO: Očekujte promenu na bolje, kada su u pitanju vaše finansije. Dobit od partnerstva bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete upoznati osobu koja će vas fascinirati, ali s kojom neće biti prilike da ostvarite odnos. POSAO: Danas nećete biti zadovoljni svojom poslovnom situacijom. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti izuzetno zaljubljivi. Možete doživeti ljubav na prvi pogled. POSAO: Ulagaćete velike napore da obezbedite dobre uslove za život ili da pokrenete porodični posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Nedefinisani odnos ili problem da se utvrde granice i pravila ponašanja u odnosu. POSAO: Uzmite u obzir sve ljude koji rade ispod vas i omogućavaju vam da zasijate kao lider. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Može vam se dogoditi nešto što će preokrenuti vaš ljubavni život naglavačke. Bićete zatečeni situacijom. POSAO: Mogući manji administrativni ili logistički problemi. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

VAGA 

LJUBAV: Srešćete bar jednu osobu koja će vas inspirisati na ljubav, a najverovatnije i više od jedne. POSAO: Mogući problemi u sferi nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Srešćete osobu koja je previše neozbiljna za vas. Vi imate velika očekivanja u odnosu.

POSAO: Možete dobiti posao ili doživeti uspeh na poslu. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Danas ćete odisati šarmom. Zbog toga vam se može desiti da dobijete veći broj ljubavnih ponuda. POSAO: Uspeh u poslu koji ima veze sa društvenim radom i različitim udruženjima. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

JARAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu ili ćete uživati u ljubavi koju već imate, jer se nalazite u povoljnom periodu za ljubav. POSAO: Uspeh na sudu ili postignut poslovni dogovor. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Možete biti zadovoljni time kako se stvari odvijaju, jer ćete dobiti priliku da se dokažete i imati uspeha. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Moguća veza sa osobom stranog porekla ili nekim ko je učen, vrlo obrazovana osoba. POSAO: Bez promena na ovom planu. Morate se više potruditi da ostvarite ciljeve. ZDRAVLJE: Solidno.


Horoskopski znaci kojima ljubav nije na prvom mestu! Imaju druge prioritete

sledeća vest

Originalni tekst