Jarčevima je odličan dan za posao, jer će im sposobnosti biti na visokom nivou, a Vodolijama za pravljenje dugoročnih planova.

Saznajte šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Shvatićete da u ljubavi ne možete dobiti sve što želite, ali vaša malodušnost će biti prolazna. POSAO: Problemi sa mašinama i tehnikom na radnom mestu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Moguća je disfunkcionalna veza sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Vaš trud će biti nagrađen ali previše posla bi moglo da izazove zasićenje. ZDRAVLJE: Povreda.

LJUBAV: Možda se trenutno previše toga dešava u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguće kašnjenje nekih sredstava koje očekujete da dobijete. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Prilike vam lako dolaze. Možda se probude osećanja prema nekome s kim radite. POSAO: Bez bitnih dešavanja u ovoj sferi, isti trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 

LAV

LJUBAV: Problemi u odnosu zbog nedostatka entuzijazma. POSAO: Entuzijazma vam neće nedostajati u poslu, zbog čega ćete biti nagrađeni. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Veza sa nekim ko je znatno stariji od vas, ali sličnog karaktera. POSAO: Radićete nešto što podrazumeva spekulisanje i kreativnost. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Bićete vrlo sentimentalni i skloni maštanju, zbog čega se verovatno neće ništa konkretno desiti. POSAO: Bićete previše popustljivi kada je novac u pitanju. ZDRAVLJE: Gastritis.

ŠKORPION

LJUBAV: Promene i izvesni problemi zbog loše komunikacije u odnosu i nesporazuma. POSAO: Možete imati probleme ako imate porodični biznis. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

Foto: Freepik.com

 

STRELAC

LJUBAV: Možete naći ljubav, pogotovo ako budete izašli u veće društvo ili na neki događaj. POSAO: Vaša poslovna situacija će se donekle popraviti. Pozitivna promena. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko uopšte nije kompatibilan sa vama. POSAO: Odličan dan za posao, jer će vaše sposobnosti biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

VODOLIJA

LJUBAV: Uspostavićete kontakt sa nekim na društvenim mrežama u pokušaju da nađete ljubav. POSAO: Povoljan dan za pravljenje dugoročnih planova. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Iako situacija nije stabilna, moguća su neka pozitivna dešavanja ako ste sami. POSAO: U ovoj sferi ćete doživeti izvestan zastoj ili manju krizu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

Izračunajte broj životnog puta i saznajte gde će vas odvesti! Osobe sa najjačim brojem pratiće ozbiljne borbe

sledeća vest

Originalni tekst