Od svih horoskopskih znakova, reklo bi se da će Vage u april mesec ući najrasterećenije.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Imaćete potrebu da komunicirate i verbalizujete svoje emocije. Možda izjavite ljubav izabranoj osobi. POSAO: Bićete puni ideja, koje će uglavnom podrazumevati samostalno preduzetništvo. ZDRAVLJE: Kijavica.

BIK

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi ili braku, možete osetiti dosadu i težiti promeni ili tražiti nešto što će vas ispuniti. POSAO: Vladaće pozitivan trend u ovoj sferi života, ali bez značajnijih dešavanja. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Može vas iznenaditi interes, koji se budi za nekoga iz kruga vaših prijatelja. POSAO: Bićete posvećeni poslu i napredovanju u karijeri, a moguća je prilika za rad u grupi. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

RAK

LJUBAV: Možete ostvariti kontakt sa nekim ko će vam se dopasti, jer ćete danas biti znatno društveniji. POSAO: Moguće su promene u sferi posla i karijere. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Moguća ljubav sa nekim novim, a u svakom slučaju ćete biti popularni i uživati u uzbudljivom ljubavnom životu. POSAO: Možete dobiti više ponuda za posao ili raditi dva posla paralelno. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA 

LJUBAV: Danas ćete misliti samo na ljubav, a posebno ćete biti zainteresovani za fizičko ispoljavanje ljubavi. POSAO: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 

LJUBAV: Moguća su prijatna iznenađenja u ovoj sferi života. Imaćete kontakt sa nekim iz vaše prošlosti. POSAO: Povoljan dan za samoprezentaciju i svaku vrstu marketinga. ZDRAVLJE: Vrlo dobrog ste zdravlja.

ŠKORPION

LJUBAV: U ovom periodu tražite nekoga s kim možete da doživite nešto novo i uzbudljivo. POSAO: Uvećan obim posla čime god da se bavite. To će posebno obradovati privatnike. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC 

LJUBAV: Lako možete naći ljubav na bilo kakvom mestu zabave ili događaju. Za tako nešto ćete sigurno imati prilike. POSAO: Usmerenost pažnje na špekulacije i sve što donosi profit kroz rizik. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC 

LJUBAV: Imaćete potrebu da uzmete stvar u svoje ruke i ne čekate da vam se ljubav desi. POSAO: Moguća promena radnog mesta u okviru firme ili promene u procesu rada. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete inspirisani da uložite sredstva u svoj lep izgled, zbog čega ćete biti primećeni. POSAO: Moguć je uspeh u sferi bankarstva i manipulacije novcem. Ipak treba manje da rizikujete pri ulaganjima. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Ako ste već u vezi, nove prilke za ljubav bi mogle da naruše harmoniju. Možda ćete nekoga simpatisati u tajnosti. POSAO: Stabilanost u oblasti karijere ili pozitivna promena i napredak. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Glumici odstranili obe dojke! Svi testovi su bili u redu, a onda je za 2 meseca otkrila da ima rak! (FOTO/VIDEO)

sledeća vest

Izbori 2024

Skupština Srbije: Pauza u radu Kolegijuma do 15.30 časova!

Izbori 2024

Skupština Srbije: Pauza u radu Kolegijuma do 15.30 časova!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić odredila je pauzu u radu današnjeg Kolegijuma, na kojem učestvuju šefovi poslaničkih grupa u parlamentu, a o kojem se razgovara o primeni daljih preporuka Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR). Nastavak Kolegijuma zakazan je za 15.30.

Postoji spremnost za zajednički nastup SNS, SPS i Zavetnika u Beogradu! Blažić: Kurs nove Vlade se neće menjati, imaćemo politiku kontinuiteta!

Izbori 2024

Blažić: Kurs nove Vlade se neće menjati, imaćemo politiku kontinuiteta!

Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost izjavio je danas da se kurs nove Vlade neće menjati, već da će se nastaviti politika kontinuiteta koja je vođena u ranijem periodu, kako ekonomskog prosperiteta i unutrašnje politike, tako i spoljne politike pre svega očuvanja Kosova i Metohije i jačanja kapaciteta Srbije na spoljnopolitičkom planu.

Posle prvomajskog, đilasovci hoće i na letnji holidej! Milivojević zakukao: Vučiću, ne raspisuj lokalne izbore za jul i avgust, tad nismo u Srbiji!! Ispunjavanje preporuka ODIHR! RIK utvrdio program edukacije birača

Originalni tekst