Ćerka pevača Harisa Džinovića i modne dizajnerke Meline Džinović, Đina, vrlo je aktivna na društvenim mrežama na kojima je prati više hiljada ljudi. Ona često svojim pratiocima pokazuje luksuz u kojem uživa, ali malo ko zna kako izgleda njen mlađi brat Kan, koji se ne eksponira toliko često u javnosti kao svoja sestra.

Kana nismo imali prilike da vidimo u javnosti sa svojim roditeljima i sestrom, a nedavno je na svom Instagram profilu obradovao javnost, te pokazao kako uživa sa svojom devojkom na romantičnoj večeri, a sudeći po osmehu i prisnosti, reklo bi se da je mladi Džinović veoma srećan i zaljubljen.

Foto: printscreen instagram

 

Harisov sin takođe, kao i svoja sestra Đina, voli da putuje po svetu i obilazi tropske destinacije, a fotografije sa luksuznih destinacija neretko objavi na društvenim mrežama.

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, Melina je nedavno govorila o odnosu sa ćerkom, te otkrila da li joj daje savete kada je garderoba u pitanju:

– Ćerku nimalo ne savetujem oko oblačenja! Kao što vidite, nas dve se potpuno razlikujemo. Drago mi je da dete nije moja kopija, ima svoj put, svoj stil. Da li se meni to sviđa ili ne, zaista, nije ni pitanje. Mislim da neko od 19 godina i ne treba da bude savetovan od žene koja ima 40 godina – istakla je modna dizajnerka za „Blic“.


sledeća vest

Originalni tekst