Starleta Tamara Đurić je nedavno izvadila silikonske implante iz grudi i oduševila pratioce prirodnim izgledom, a sada je otkrila da mnoge devojke žele da izgledaju baš kao ona.

Tamara je otkrila da je čula da žene dolaze kod plastičara sa njenom fotografijom i zahtevaju da izgledaju kao ona.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ja sam trendseterka u Srbiji, moje dete misli da joj se majka klonirala kad vidi neke žene kaže: “Mama, ovo si ti“. Rekla sam, generalno se devojke trude da izgledaju kao ja, da odlaze kod doktora s mojom fotkom i traže da izgledaju kao ja. Maja Marinković je moja drugarica, ali kad izgledaš kao neko i praviš takve gestikulacije… Čak i u Istanbulu mi kažu da neke devojke iz Srbije dolaze tamo s mojom fotografijom – otkriva Đurićeva, a onda je progovorila o odgajanju ćerke Tamare:

– Stroga sam majka i jedino sam ja stroga. Htela sam da neko drugi preuzme tu ulogu, ali kad sam videla da od toga nema ništa, preuzela sam je ja. Ona je skromno dete, iako dobije sve što poželi. Moja reč mora da bude poslednja, s tim što ja nisam monstrum. Ona mora da izraste u jednu zrelu devojku i ženu – poručila je Tamara u emisiji “Premijera – Vikend specijal“.


Plaši se da mu ne digne kola u vazduh! Taki opleo po Aneli:

sledeća vest

Originalni tekst