Pevaev sin danas proslavlja peti roendan, a on je pratiocima otkrio ta se dogodilo tog dana.

Nikola Rokvipoznat je kao veoma tradicionalan i religiozan ovek kojem je najvei oslonac u ivotu njegova porodica. Peva ima troje dece Leonu, Simeona i Angelinu, sa suprugom Bojanom Barovi, a danas je u njihovoj kui veliki povod za slavlje.

Naime, njegov naslednik slavi peti roendan, a Nikola je otkrio anegdotu nastalu neposredno pre nego to je deak doao na svet.

Tatin sin soko! Seam se dok je Bojana bila trudna, razmiljali smo o imenima Bila su dva u opticaju! Drago, po mom deda Dragi, i Simeon, jer nam se to ime dopalo! Odluili smo se za ime Drago, jer je Bojana znala koliko bi mi to znailo! Zvae se Drago! Bojani je termin bio 14. marta! Doao je 26. februar kada proslavljamo Sv.Simeona Mirotoivog! Bio sam taj dan sa prijateljima na ruku, uzeo rakijicu da nazdravim, kad zvoni telefon, meni se prosipa rakija, Bojana javlja krenule jake kontrakcije! – poeo je Nikola i dodao:

Foto: printscreen instagram

Brzo sam poao iz centra grada prema Novom Beogradu, da je pokupim i da odemo u porodilite! Stajao sam na semaforu sa desne strane i u tom momentu ugledah Hram Sv.Simeona! Razmiljam se, da stanem , da se pomolim i zapalim sveu za dobar poroaj! Opet glas sa druge strane mi govori:“Da li si ti normalan, eni su ti krenule kontrakcije a ti e da svraa u crkvu!?Odluim se ja da prepustim Bogu sve i poem desno ka crkvi! Pomolih se i videh malu ikonicu, Sv.Simeona i shvatih da dinara nemam kod sebe ,samo karticu! Zamolih sestru to prodaje u radnji da mi pokloni ikonicu, objasnivi situaciju, da ena treba da mi se porodi i da u naknadno doneti novac! Naravno sestra mi je dala ikonicu, ja sam stigao na vreme, doli smo u porodilite i vrlo brzo rodio nam se Simeon. Uz veru i preputanje nema brige! Danas na Simke puni 5 godina! – napisao je on i oduevio svoje pratioce.

Originalni tekst