Asmin Durdžić, izabranik starlete Stanije Dobrojević, prokomentarisao je glasine da svojoj devojci brani da se fotografiše u provokativnom izdanju.

Prošlog leta su Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević uživali u idiličnoj vezi, sve dok majka njegovog deteta nije izašla u javnost sa informacijom da joj je starleta otela muža!

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

 

Naime, Aneli Ahmić, učesnica rijalitija „Elita“ otkrila je već prve večeri da ju je Asmin varao sa Stanijom, a hejteri Dobrojevićeve jedva su dočekali da čuju novi skandal. Iako je Stanija odmah raskinula sa Asminom, par je uspeo da prevaziđe sve nesuglasice te sada uživa u ljubavi. 

Durdžić se osvrnuo na posao svoje izabranice koji često podrazumeva fotosešne u provokativnom izdanju, te prokomentarisao glasine da joj naređuje kako da se oblači.

Foto: printscreen/Instagram

 

Dragi gledaoci, nemojte vi da vodite brigu o tome da li i kako dozvoljavam Staniji da se slika. Kao prvo, ja sam Staniju zavoleo baš takvu kakva jeste i meni je savršena. I upoznao sam je sa lepim slikama. Tako da mi ništa ne smeta. I jedino što ću da promenim kod Stanije je prezime. Nadam se da vam je jasno sada sve – napisao je on na svom Instagram profilu.

Teya Dora veruje u uspeh u Malmeu: Sviđa mi se što me porede sa Lorin, ona je pobedila! (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst