Porodica Anđele Šparavalo rešila je da prekine svaki kontakt sa njom i o tome je obavestila pismom na njen rođendan.

Nakon što se Anđela Šparavalo sinoć obratila svojoj porodici, rekavši da strahuje od čestitki koje će dobiti za rođendan, oglasio se njen otac i uputio joj pismo u kom je obaveštava da ona za porodicu Šparavalo više ne postoji.

Foto: Printscreen/Youtube/Pink

 

– Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud.

Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe!

Foto: Printscreen/Youtube/Pink

 

Ps. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime –  napisao je otac Anđele Šparavalo.

Anđeli je pismo uručeno, a kada ga je pročitala nije znala šta je snašlo. Kako je reagovala pogledajte u videu ispod.

Porodica Šparavalo na aparatima: Anđela se prepustila strastima, ne mari za kamere

sledeća vest

Sport

Bomba iz Humske! Informer saznaje: Kevin Panter napušta Partizan! Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Partizan

Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Generalnom direktoru Milošu Vazuri sam rekao: ‘Nemoj da si naivan, tapšu te po leđima, zaposli mi ćerku, sina, ovoga, onoga. Cela familija se zaposli, a sutra kada bude problem tebe će prvog da šutnu’. Zato se drže zajedno, samo nemojte da mi ljubite grb, da se busate, kaže Igor Duljaj, doskorašnji trener crno-belih.

Uroš Spajić za Informer: Hteo sam da odustanem od fudbala, sad želim duplu krunu i Ligu šampiona! (FOTO/VIDEO) Rade Bogdanović pozvao Piksija na TV duel: Jedva bih dočekao emisiju sa njim i Pešićem! Ne zna se šta je lepše...Ana i Švajni u sunčanoj Španiji!

Originalni tekst