Voditeljka televizije Informer, Ana Mandić, otkrila je kako izgleda posao voditeljke jutarnjeg programa i sa čime se svakodnevno susreće.

Za manje od godinu dana emitovanja, emisija „Info jutro“ je ostvarila veliku gledanost, za koju je, pored čitavog tima iza kamera, zaslužna i Ana Mandić koja već deset meseci vodi naš jutarnji program.

Šarmantna voditeljka je sada otkrila kako izgleda njen radni dan.

Ja sam voditeljka jutarnjeg programa i naravno da ustajem rano, u 5:20. Ja sam voditeljka jutarnjeg programa i ne mogu bez kafe. Svako jutro me čeka spreman termos koji nosim sa sobom na posao i to je prvo što uradim kada dođem u firmu. Ja sam voditeljka jutarnjeg programa i nervozna sam kada nije sve spremno, kada neko od naših sagovornika kasni ili kada nešto nedostaje. Ali… Zato smo mi tu, ceo naš tim, sve se da regulisati. Ja sam voditeljka jutarnjeg programa i ja moram u 7 sati već da imam i frizuru i šminku! Kako na poslu, tako i privatno. Ja sam voditeljka našeg „Info jutra“ koji je počeo sa radom i emitovanjem. 31. 5. 2023. godine i svakog dana smo sve gledaniji i gledaniji. Od 8:30, pa do 13 časova.

sledeća vest

Originalni tekst