FK Crvena zvezda je nedavno počeo da predstavlja pojačanja za novu sezonu i juriš ka Ligi šampiona, a danas je ekipa srpskog prvaka zvanično dobila još jednog novog igrača.

ЗВЕЗДА РЕШИЛА ГОРУЋЕ ПИТАЊЕ! На Маракану стигло појачање за Лигу шампиона! (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Ebenezer Anan, reprezentativac Gane koji igra na poziciji levog beka, potpisao je ugovor na tri godine, uz mogućnost produžetka saradnje za još jednu, sa srpskim prvakom.

– Veoma sam uzbuđen i srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Drago mi je što su moje dobre partije primećene i što sam uspeo da skrenem pažnju čelnika Zvezde. Upoznat sam sa Superligom i smatram da je veoma kvalitetna, tako da se radujem tome što ću imati priliku da nastavim da igram u Srbiji. Smatram da su mi glavni aduti brzina i tehnika, kao i inteligencija sa loptom, ali mogu da napredujem u svim segmentima. Želim to i verujem u sebe – istakao je Anan koji je zadužio dres sa brojem 73. 

Svetozar Mijailović, predsednik Zvezde, Ebenezer Anan i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela / FOTO: FK Crvena zvezda

Ebenezer Anan je rođen 21. avgusta 2002. godine u Gani, gde je i napravio prve fudbalske korake, premda je već po punoletstvu došao u Italiju.

Stigao je u mladi tim Bolonje, nakon čega je išao na pozajmice u Imoleze i Novi Pazar, gde je sjajnim partijama skrenuo pažnju na sebe.

U martu ove godine je ostvario debi u seniorskoj reprezentaciji Gane. 

 

Pratite i Zvezdu, ali i druge stvari iz fudbala i ostalih sportova – na sportskim stranicama portala „Novosti“.

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Veliki vatromet na Marakani posle Zvezdinog šampionskog slavlja

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst