Poznati reper Relja Popović veliku popularnost stekao je kao član grupe Elitni odredi zajedno s kolegom Vladom Matovićem, no nakon raspada grupe nastavio je uspješnu solo karijeru.

Mnogima je dobro poznato da je njegova majka čuvena balerina Zoja Begoli, a otac novinar Srđan Popović.

Srđan je preminuo kad je Relja imao samo godinu i pol dana, pa je majka Zoja sama podigla pjevača i njegovog brata. Reljino zanimanje za glazbu krenulo je veoma rano, no malotko zna da je Popović završio i Fakultet za medije i komunikaciju nakon čega je upisao i glumu.

Kad je riječ o glumi, Relju smo gledali u brojnim serijama i filmovima poput ‘Dremano oko’, ‘Obični ljudi’, ‘Parada’, ‘Folk’, ‘Besa’, ‘Videoteka’.

Podsjetimo, Relja je zet Vesne Zmijanac, a ljubavna priča s njenom kćeri Nikolijom Jovanović započela je 2014. godine nakon snimanja spota za pjesmu ‘Alkohola litar’ koju je Nikolija snimila s grupom Elitni odrediu čijem je sastavu tada bio Relja.

Njihovu ljubav upotpunile su dvije kćeri – Rea i Hana. Iako žive u skladnoj zajednici, nikada se nisu željeli vjenčati, a svojedobno se u medijima nagađalo da su u tajnosti izgovorili sudbonosno ‘da’. Ipak, ove glasine poznati estradni par nikada nije potvrdio.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst